Alakulttuuri Eurooppa Politiikka

Isänmaallinen ”pride-kuukausi” joutui perustuslakivaliokunnan kohteeksi

Kuvakaappaus: Twitter (2023).

Jokainen, joka kesäkuussa julkaisee Saksan lipun sateenkaarilipun sijasta, tekee itsensä ”erittäin epäilyttäväksi” Saksan kotimaan tiedustelupalvelulle. Haldenwangin virasto asettaa prioriteetit ja työskentelee nyt ”pride-kuukauden” parissa.

Liittovaltion perustuslakiviranomainen on maininnut ”pride-kuukausi”-kampanjan ensimmäistä kertaa viimeisimmässä vuosikertomuksessaan. ”Äärioikeistolainen skene agitoi kertomusvuonna käynnistämällä ”pride-kuukauden” isänmaallisena vastaliikkeenä kesäkuussa 2023 vietettävää ”pride-kuukautta” vastaan”, lukee tiistaina julkaistussa raportissa. Kampanjassa erilaiset konservatiiviset ja oikeistolaiset henkilöt olivat yhdistäneet voimansa – pääasiassa X-verkkoalustalla – ja julkaisseet Saksan lippuja, jotka oli merkitty hashtagin kera #Stolzmonat (pridekuukausi).

Saksan kotimaan tiedustelupalvelu väittää vuosikertomuksessaan, että ”ennen kaikkea ”Identitäärisen liikkeen Saksa” ympäristöstä tulevat toimijat, mutta myös muut äärioikeistolaisen kirjon edustajat” osallistuivat kampanjaan. ”Pride-kuukauteen” osallistui myös Junge Alternative -järjestön jäseniä, jotka perustuslakiviranomainen on listannut ”epäiltyjen tapausten” joukkoon äärioikeistolaisuuden alalla.”

”Pride-kuukausi” vastakohtana ”pride-kuukaudelle”

Viime vuonna pride-kuukauden kriitikot, jonka aikana yritykset ja julkkikset koristavat nettiprofiilikuvansa sateenkaarilipuilla joka kesäkuu osoittaakseen muka solidaarisuuttaan LGBTQ-ihmisille, aloittivat vastakampanjan. Kaikki, jotka haluavat juhlia mieluummin Saksaa kuin ”LGBTQ-yhteisöä”, voivat ilmaista kansallista ylpeyttään profiilikuvalla, jonka taustalla on mustaa, punaista ja kultaa. Myös hashtagia ”pridekuukausi” tulisi käyttää.

”pridekuukausi” hashtag kiertää myös X:ssä tänä kesäkuussa, joskus muunneltuna versiona sensuurin välttämiseksi.

Lähde: Junge Freiheit

Tilaa
Ilmoita
1 Kommentti
Uusin
Vanhin Äänestetyin
Palautteet
Näytä kaikki kommentit
Ilkka Manttari

Aika kauas on tultu siitä kun isänmaallisuus oli kunnioitettava ominaisuus. Ilmeisesti suuri osa ihmisistä ei arvosta itsenäisyyttäkään. Siinä sitten luisutaan takaisin kehitysmaakastiin.