EU on hyväksynyt hyönteisten käytön leivässä
EU-komissio on nyt hyväksynyt elintarvikkeiden rikastamisen uudella ainesosalla: jauhetuilla jauhopukin toukilla. Kuivattuja hyönteisiä käsitellään UV-valolla. Käsittelymenetelmän sanotaan muistuttavan samankaltaista tapaa, miten aurinko auttaa ihmisen kehoa tuottamaan D-vitamiinia. Hyväksyntä on osa EU:n aloitetta tuoda markkinoille lisää ”kestäviä” proteiinilähteitä ja tarkoittaa, että jopa 4 prosenttia jauhopukkien toukkajauhetta saa sekoittaa tuotteisiin kuten leipä, juusto, pasta ja hillo. Asetus … Jatka artikkelin EU on hyväksynyt hyönteisten käytön leivässä lukemista
Kopioi ja liitä tämä koodi WordPress-sivustollesi luodaksesi upotteen
Kopioi ja liitä tämä koodi sivustollesi luodaksesi upotteen