Eurooppa Maahanmuutto Politiikka Rikos

4-vuotiasta tyttöä raa’asti puukottanut syyrialainen siirtolainen ei joudu vankilaan

35-vuotias syyrialaismies on tuomittu murhayrityksestä ja vakavasta ruumiinvammasta puukotettuaan satunnaisesti 4-vuotiasta tyttöä supermarketissa. Hän ei kuitenkaan istu vankilassa. Kuvakaappaus: X.

Syyrialainen mies, joka oli jo karkotettu Saudi-Arabiasta, iski pientä tyttöä ”neljällä voimakkaalla iskulla”, mikä oli vähällä tappaa hänet supermarketissa Angen im Allgäussa Saksassa.

Syyrialainen maahantunkeutuja puukotti 4-vuotiasta tyttöä Baijerin Allgäun alueella Saksassa ja yritti murhata tämän, mutta mies ei joudu istumaan päivääkään vankilassa. Sen sijaan hänet on tuomittu elinkautiseen vankeuteen psykiatrisessa sairaalassa. Tuomari ilmaisi myös suuttumuksensa siitä, että Vaihtoehto Saksalle (AfD) -puolue käyttää tapausta argumenttina maahanmuuton rajoittamisen puolesta.

Mohamed S. sai elinkautisen tuomion Ravensburgin aluetuomioistuimessa ja määrättiin passitettavaksi psykiatriseen sairaalaan. Syyttäjä oli vaatinut tuomiota murhan yrityksestä, ja valamiehistö tuomitsi hänet myös tästä syytteestä.

Hyökkäys, jossa maahanmuuttaja puukotti pientä tyttöä supermarketissa Angen im Allgäussa tämän vuoden huhtikuussa, oli vähällä tappaa tytön. Hän iski sattumanvaraisesti 20 senttimetriä pitkällä keittiöveitsellä tyttöön ”neljällä voimakkaalla pistolla”. Maahanmuuttaja puhkaisi syvältä pikkutytön suolet ja vatsan repien ne palasiksi. Sitten hän juoksi pois paikalta.

Mohamed S. pidätettiin pian tämän jälkeen, kun äiti riensi tyttärensä kanssa autolla sairaalaan. Tytön hengen pelastamiseksi tarvittiin hätäleikkaus.

Syyttäjä kuitenkin suositteli syyrialaiselle miehelle psykiatrista hoitoa. Tuomio on lopullinen, eikä siitä voi valittaa.

Syyttäjän mukaan oli selvää, että mies kärsi ”akuutissa vaiheessa olevasta vainoharhaisesta skitsofreniasta”, ja hän sanoi olevansa erittäin vaarallinen. Hän sanoi epäilevänsä, että mies kykenee empatiaan.

”Miehen vointi ei ole parantunut, ja on edelleen olemassa riski, että hän tekee vakavia rikoksia”, hän lisäsi.

Syyrialaisella oli myös Alankomaiden passi, mutta tapaus oli myös esimerkki siitä, miten vaaralliseksi Euroopan avoimien rajojen politiikka on muuttunut. Oikeuskäsittelyssä kuultiin, kuinka Mohamed S. pakeni Syyriasta Turkin kautta vuonna 2015 ja kulki Balkanin siirtolaisreittiä pitkin ennen kuin hän saapui laittomasti Eurooppaan ja sai lopulta turvapaikan Alankomaista. Vuoteen 2021 mennessä hänelle oli myönnetty Alankomaiden kansalaisuus, jonka ansiosta hän voi liikkua vapaasti Euroopan unionin alueella.

Vuonna 2022 Syyrian kansalainen matkusti Saudi-Arabiaan ja pyrki jäämään sinne saatuaan turistiviisumin. Pian hän oli kuitenkin koditon ja asui moskeijoissa, mikä johti riitoihin ja hänen myöhempään vangitsemiseensa.

Saudi-Arabia, joka on tunnettu tiukasta maahanmuuttovalvonnastaan, karkotti Mohamed S:n kahden kuukauden kuluessa takaisin Alankomaihin. Hän matkusti kuitenkin rajan yli saksalaiseen Wangenin kaupunkiin, jossa hän asui asunnottomien turvakodeissa ja turvapaikkakeskuksessa ennen hirvittävän rikoksen tekemistä.

Jutun tuomari Veiko Böhm sanoi, että oli ”vaikea sietää”, että AfD:n parlamenttiryhmä teki tästä rikostapauksesta tiedusteluja. Hänen mukaansa puolue ”käytti murhayritystä hyväkseen”.

”Veitsihyökkäyksellä ei ole mitään tekemistä islamistisen radikalismin kanssa, vaan se on yksinomaan seurausta mielisairaudesta”, tuomari totesi. Hän lisäsi myös, että tällaiseen hyökkäykseen voisi osallistua myös svaabialainen, jolla viitataan alueelta kotoisin olevaan etniseen saksalaiseen, mutta tässä tapauksessa ”mikään AfD:n parlamenttiryhmä ei ole tekemässä kyselyä”. On epäselvää, mihin tapaukseen tuomari viittaa, jossa etninen saksalainen mies puukotti lasta sattumanvaraisesti.

Vakavat väkivaltarikokset ovat hälyttävästi lisääntyneet, joissa kohteena ovat lapset. Nämä tapaukset yleistyvät massamaahanmuuton myötä. Tekijät saavat usein ”mielenterveysdiagnoosin”, mikä johtaa lievempiin tuomioihin psykiatrisissa laitoksissa.

Lähde: Remix News

Lue lisää aiheesta:

4-vuotiaan tytön Saksassa puukottanut syyrialainen maahantunkeutuja oli karkotettu Saudi-Arabiasta

Video järkyttää Espanjassa: Maahanmuuttaja lyö pikkulasta kasvoihin

Sveitsi: Kiinan kansalainen pidätettiin kolmen lapsen puukotuksen jälkeen päiväkodin lähellä

Britannia: Kolme lasta kuoli ja 11 loukkaantui joukkopuukotuksessa Taylor Swift -teemaisessa lastenjuhlassa

Ranska: Syyrialainen maahanmuuttaja puukotti 7 pientä lasta puistossa – ainakin 2 kriittisessä tilassa

 

Tilaa
Ilmoita
2 Kommenttia
Uusin
Vanhin Äänestetyin
Palautteet
Näytä kaikki kommentit
Kääpä

Se ”mielisairaus” on islamin usko.

Marko Kristian

Eihän hänen pitäisikään joutua pidätetyksi, vaan tapettavaksi sukulaisten toimesta.
Kerrankin olen samaa mieltä

Uusimmat uutiset