Eurooppa Rikos Urheilu ja liikunta

Jalkapallotähti Kylian Mbappéa epäillään raiskauksesta – aikoo tehdä rikosilmoituksen kunnianloukkauksesta

Kuva: Kuvakaappaus/Youtube.

Kylian Mbappén asianajaja Marie Alix Canu Bernard vastaa väitteisiin, joiden mukaan jalkapallotähti olisi ollut osallisena väitetyssä raiskauksessa Tukholmassa viime viikolla. Sen sijaan hän toteaa, että Mbappéa parjataan.

Asianajaja korostaa, että väitteet ovat perusteettomia ja että Mbappé ei ollut koskaan yksin vierailunsa aikana, mikä sulkee pois sen mahdollisuuden, että hän olisi toiminut moitittavasti.

”Rikosilmoitus ei todista mitään”, asianajaja sanoi TF1:n haastattelussa RMC Sportin mukaan.

Hän huomauttaa myös, ettei ole edes selvää, onko rikosilmoitus kohdistettu Mbappéa vastaan.

Aftonbladetin tietojen mukaan raiskauksesta epäillään kuitenkin 25-vuotiasta Mbappéa itseään. On kuitenkin epäselvää, onko hänelle ilmoitettu rikosepäilystä.

”Hän ei ollut illan aikana koskaan yksin, eikä hän ollut tilanteessa, jossa hän olisi altistanut itseään millekään riskille. Siksi on täysin poissuljettua, että hän olisi toiminut moitittavasti. Voin kertoa teille, että se on täysin varmaa”, asianajaja jatkaa.

Hänen mukaansa Mbappé on rauhallinen ja tekee tarvittaessa yhteistyötä Ruotsin viranomaisten kanssa. Samalla hän aikoo tehdä poliisille rikosilmoituksen kunnianloukkauksesta.

Lähde: Aftonbladet

Tilaa
Ilmoita
1 Kommentti
Uusin
Vanhin Äänestetyin
Palautteet
Näytä kaikki kommentit
Marko Kristian

Jonkun trans”naisen” kanssahan tuo aikaisemmin seurusteli.