Eurooppa Talous Ympäristö ja luonto

Nainen toi kotiin elävän skorpionin tilaamassaan kiinalaisen muotijätin paketissa

Kuva: Tiktok.

Brittiläinen opiskelija Sofia Alonso-Mossinger, 18, järkyttyi avatessaan kiinalaisen muotijätti Sheinin paketin. Hän löysi tilaamansa kengät sisältävästä paketista elävän skorpionin, kertoo BBC.

”Aluksi luulin sitä leluksi, mutta sitten se liikkui”, Sofia kertoi BBC:lle.

Bristolissa opiskeleva Sofia oli tilannut kengät opiskelija-asuntolaan.

Kun hän avasi paketin, hän huomasi jonkin liikkuvan, ja paniikki iski nopeasti. Hänen huonetoverinsa riensivät apuun kuultuaan hänen huutonsa.

”Rehellisesti sanottuna ajattelimme ensin tappaa sen, mutta päätimme sen sijaan ottaa sen kiinni ja laittaa sen Tupperware-astiaan”, kämppäkaveri Phoebe Hunt kertoo.

He käyttivät keittiöpihtejä siirtääkseen skorpionin varovasti kylpyammeeseen ja ottivat sitten yhteyttä National Centre for Reptile Welfare (NCRW) -järjestöön. Järjestö tunnisti skorpionin kiinalaiseksi, Olivierus martensii-lajiksi.

NCRW:n Chris Newmanin mukaan tämän lajin purema voi olla mahdollisesti hengenvaarallinen, mutta tavalliselle aikuiselle se olisi lähinnä hyvin epämiellyttävä kokemus.

Shein on reagoinut käynnistämällä sisäisen tutkimuksen ja sanoo, että sen pakkausprosesseja on noudatettu nykyisten standardien mukaisesti. Sheinin mukaan on epäselvää, miten näin on voinut tapahtua.

Tiktok-videolla kiinalaisen postipaketin skorpioni on siirretty Tupperwareen:

@bbcnewsbrasil ”Vi algo se mexer e pensei: ’o que é isso?'”🤯🦂⁠ ⁠ Uma estudante no Reino Unido tomou um susto quando abriu um pacote de encomenda que recebeu da empresa de moda Shein: dentro havia um escorpião.⁠ ⁠ ”Eu achei que se tratasse de um brinquedo — e daí ele começou a se mexer”, disse Sofia Alonso-Mossinger. Ela disse que a experiência foi ”bem assustadora”.⁠ ⁠ Com a amiga de seus colegas de quarto na Universidade de Bristol, o escorpião foi colocado em uma banheira e depois foi removido por um especialista.⁠ ⁠ A Shein, empresa sediada na China, foi abordada pela imprensa e disse que está investigando o incidente.⁠ ⁠ A estudante de engenharia eletrônica disse: ”Eu abri o pacote exterior e vi algo se mexendo. E fiquei pensando ’o que é isso’?”⁠ ⁠ Saiba quais são os riscos da picada deste escorpião na reportagem completa do www.bbcbrasil.com #tiktoknotícias ♬ som original – BBC News Brasil

Lähde: BBC

Tilaa
Ilmoita
1 Kommentti
Uusin
Vanhin Äänestetyin
Palautteet
Näytä kaikki kommentit
John Quiman

Kiina myy halvalla ja kerää rahaa kommunistipuolueen hankkeille rakentaa valtava armeija, jota se jo nyt käyttää uhkaillakseen Etelä-Kiinan meren alueen valtioita halutessaan laajentaa aluevesiään ja talousalueitaan jopa toisten laillisille talousalueille.