Muu maailma Politiikka Rikos

Tämä mies pidätettiin Trumpin ”kolmannesta murhayrityksestä”

Kuva: kuvakaappaus/Youtube.

49-vuotias Vem Miller pidätettiin lauantaina tiesululla Donald Trumpin vaalitilaisuuden ulkopuolella Coachellassa, Kaliforniassa – hampaisiin asti aseistautuneena. Sheriffin mukaan pidätys saattoi estää kolmannen salamurhayrityksen entistä presidenttiä vastaan – mutta liittovaltion viranomaisilla on tapahtuneesta erilainen näkemys.

Riversiden piirikunnan sheriffi Chad Bianco sanoi sunnuntaina, että poliisi ”esti kolmannen salamurhayrityksen”, kun taas liittovaltion viranomaiset vähättelevät epäilyjä.

Salainen palvelu ja FBI eivät tutki tapausta salamurhayrityksenä, vaan uskovat, että miehellä oli todennäköisesti aseet mukanaan itsepuolustukseksi, kertoo New York Post.

He huomauttavat, että Miller kuuluu hallituksen vastaiseen oikeistolaiseen Sovereign Citizens -liikkeeseen.

Miller, joka yritti päästä tilaisuuteen väärennetyllä lehdistökortilla, pysäytettiin, kun poliisi huomasi, että hänen autonsa oli rekisteröimätön. Ajoneuvon etsinnässä löytyi väärennettyjä passeja, ajokortti ja arsenaali, joka koostui haulikosta, ladatusta pistoolista ja suurikapasiteettisesta lippaasta.

Tästä huolimatta Miller vapautettiin 5 000 dollarin takuita vastaan syytteen nostamisen jälkeen aserikoksesta.

Lähde: New York Post

Lue lisää aiheesta:

Uusi salamurhayritys Trumpia vastaan

Trumpia ampuneen Thomas Matthew Crooksin viimeinen nettihaku oli pornoa

”Trump on kunnossa kampanjatilaisuuden ampumisen jälkeen”, tiedottaa kampanjaryhmä – ampuja ja yksi tilaisuuteen osallistunut on kuollut

Tilaa
Ilmoita
1 Kommentti
Uusin
Vanhin Äänestetyin
Palautteet
Näytä kaikki kommentit
John Quiman

Trumpin suosio on suurta. Tosin sitä suosiota on kahdenlaista.