Eurooppa Maahanmuutto Politiikka

Ei-länsimaalaiset maahanmuuttajat tekevät kolmasosan raiskauksista ja väkivaltarikoksista Tanskassa

Kuvituskuva. Kuva: Pxhere / (CC0).

Argumentit maahanmuuton kannattamisen puolesta alkavat käymään vähiin.

Ei-länsimaalaiset maahanmuuttajat ja heidän jälkeläisensä ovat vahvasti yliedustettuina Tanskan rikostilastoissa.

Oikeusministeriön tilastoja lainaten, Berlingske -sanomalehti oli raportoinut ei-länsimaalaisten maahanmuuttajien, jotka kattavat 8,4 prosenttia väestöstä, tekevän 14% maan törkeistä väkivaltarikoksista ja 24,3 prosenttia raiskauksista.

Toisen polven ei-länsimaalaisten maahanmuuttajien rikostilastot ovat vielä pahempia. Vaikka he ovat vain 2,2% väestöstä, he tekevät 15,6% väkivaltarikoksista ja 8,1% raiskauksista.

Yhteenlaskettuna 29,6% maan väkivaltarikoksista ja 32,4% raiskauksista on ei-länsimaalaisten tekemiä vaikka he ovat ”vain” 10,6% väestöstä.

”Nämä ovat erittäin häiritseviä lukemia. Näin ollen on tehtävä ratkaisevia toimia moista käytöstä vastaan, joka on täysin hyväksymätöntä. Se saa minut erittäin vihaiseksi, että nämä maahamme tulleet yksilöt kiittävät meitä raiskauksilla ja väkivallalla, joka tuhoaa toisten elämän täällä Tanskassa,” oikeusministeri Peter Hummelgaard oli kommentoinut medialle.

Toivon mukaan Hummelgaardin ja muiden hallituspoliitikkojen toimenpiteet maahanmuuttajarikollisuutta vastaan eivät vain jää julkisen pöyristelyn tasolle.

Lähde: European Conservative

Tilaa
Ilmoita
0 Kommenttia
Uusin
Vanhin Äänestetyin
Palautteet
Näytä kaikki kommentit