Eurooppa Maahanmuutto Rikos

Video järkyttää Espanjassa: Maahanmuuttaja lyö pikkulasta kasvoihin

Poliisi löysi epäillyn puistosta etsintöjen jälkeen, ja hänet pidätettiin kolmesta erillisestä hyökkäyksestä. Kuva: Kuvakaappaus/Youtube.

Brutaali video Espanjasta aiheuttaa kauhua sosiaalisessa mediassa: Ilmeisesti ilman syytä mies hyökkää perheen kimppuun ja lyö pientä lasta kasvoihin. Nyt epäillystä tekijästä selviää yhä enemmän yksityiskohtia.

Katalonian poliisi on pidättänyt miehen, jonka väitetään hyökänneen ainakin kahden miehen ja pienen lapsen kimppuun Barcelonassa sunnuntaina. Espanjalaisen uutistoimisto EFE:n mukaan pidätys liittyy videoon, joka aiheuttaa parhaillaan suurta kauhua sosiaalisessa mediassa muuallakin kuin Espanjassa.

Videolla näkyy, kuinka mies hyökkää puistossa pariskunnan ja pienen lapsen kimppuun ja lyö lasta kasvoihin. Hän myös uhkaa tappaa lapsen. Miehen aggressiivisen käytöksen syy ei ole selvillä.

Tekijän sanotaan olevan ecuadorilainen

Epäillyllä tekijällä sanotaan olevan useita rikostuomioita, kertoo EFE. Hyökkäys tapahtui puistossa Poble-Secissä, Sants-Montjuïcin kaupunginosassa. Uutistoimisto ei antanut lisätietoja hyökkääjästä.

Samaan aikaan ecuadorilaiset tiedotusvälineet kertovat, että kyseessä oli 31-vuotias maanmies. El Diario Ecuador -sanomalehden mukaan hän hyökkäsi pikkulapsen lisäksi myös 60-vuotiaan miehen kimppuun aiheuttaen tälle viiltohaavoja kasvoihin ja mustelmia.

Poliisi löysi epäillyn puistosta etsintöjen jälkeen, ja hänet pidätettiin kolmesta erillisestä hyökkäyksestä. Lisäksi miestä pidetään epäiltynä useista muista satunnaisista hyökkäyksistä Montjuïcissa viime päivinä.

Useita todistajia on tullut julkisuuteen, jotka ovat halukkaita todistamaan ecuadorilaista maahanmuuttajaa vastaan. Pieni lapsi sai lieviä vammoja eikä tarvinnut sairaalahoitoa.

Mies määrättiin saapumaan oikeuden eteen tiistaina. ElCaso.com kanssa puhuneiden poliisilähteiden mukaan, ettei poliisi luota siihen, että epäilty todella lähetetään vankilaan järkyttävästä videosta huolimatta. Itse asiassa poliisi kertoi toimittajille uskovansa, että mies voi palata kaduille muutamassa tunnissa ja mahdollisesti kohdistaa väkivaltaa uusiin uhreihin Sants-Montjuïcin alueella.

Lapset ovat olleet yhä useammin maahanmuuttajien väkivallan kohteena, muun muassa äskettäin Britanniassa kolme lasta murhattiin joukkopuukotuksessa. Lapset osallistuivat Taylor Swift -tanssitunnille.

Lähde: Junge Freiheit

Lue lisää aiheesta:

Ranska: Syyrialainen maahanmuuttaja puukotti 7 pientä lasta puistossa – ainakin 2 kriittisessä tilassa

4-vuotiaan tytön Saksassa puukottanut syyrialainen maahantunkeutuja oli karkotettu Saudi-Arabiasta

Ranska: 60 maahantunkeutujaa hyökkäsi 3 metsästäjän ja lapsen kimppuun – tappoivat heidän lemmikkisorsat

Maahanmuuttaja puukotti 11-vuotiasta tyttöä Lontoon keskustassa

Britannia: Kolme lasta kuoli ja 11 loukkaantui joukkopuukotuksessa Taylor Swift -teemaisessa lastenjuhlassa

Tilaa
Ilmoita
2 Kommenttia
Uusin
Vanhin Äänestetyin
Palautteet
Näytä kaikki kommentit
John Quiman

Latinalaisesta Amerikasta tulee vähemmän häiriötapauksia, mutta jos maahan lasketaan kuka tahansa elämään sossun tuella, saadaan takuulla huonointa ainesta maa täyteen.

Ilkka Manttari

Kapakoistakin heitetään ulos häiriökäyttäytymisestä, mikä siinä on että näitä häiriköitä ei saada ulos maasta. Auttaisiko jos aletaan alentaa poliitikkojen palkkaa aina kun häiriöindeksi kasvaa. Nyt sitten voidaan alkaa keskustelu siitä miten häiriöindeksi muodostetaan. En usko että on mahdoton tehtävä tällä aikakaudella jolla voidaan käsitellä ja jäsennellä suuria tietomääriä. Valistunut arvaus, vasemmisto vastustaa, oikeisto kannattaa. Vasemmisto aina vastustaa lahjomatonta tiedonkeruuta ja käyttöä, ainakin jos se ei tue omaa agendaa. Samaa taipumusta on kaikilla. Jotkut sentään edes yrittää olla vähän objektiivisia.

Viimeksi muokattu 22 tuntia sitten by Ilkka Manttari