Eurooppa Maahanmuutto Politiikka Rikos

Vauva ”tallottiin kuoliaaksi” – neljä laitonta siirtolaista kuoli Englannin kanaalissa

Kuvituskuva. Kuva: Kuvakaappaus/Youtube.

Ihmissalakuljettajien järjestämä siirtolaiskriisi Englannin kanaalissa vaati viimeksi viikko sitten neljän ihmisen hengen, mukaan lukien pienen lapsen, jonka sanotaan ”tallotun” kuoliaaksi.

Ranskan viranomaisten mukaan neljä laitonta siirtolaista kuoli kahdessa eri tapauksessa yrittäessään ylittää Englannin kanaalia pienveneillä.

Jacques Billant, Ranskan Pas-de-Calais’n alueen prefekti, josta suurin osa laittomista siirtolaisista lähtee Britannian rannikolle, kertoi BBC:n mukaan, että kaksivuotias lapsi kuoli ja kolme muuta aikuista laitonta siirtolaista menetti henkensä toisessa välikohtauksessa.

Äskettäin virkaan valittu Ranskan sisäministeri Bruno Retailleau ilmoitti, että lapsi oli ”tallottu kuoliaaksi veneessä”. Hän kuvaili kuolemaa ”hirvittäväksi tragediaksi” ja sanoi, että ihmissalakuljettajilla ”on näiden ihmisten veri käsissään”.

Retailleau lisäsi: ”Hallituksemme aikoo tehostaa taistelua näitä mafioita vastaan, jotka rikastuvat järjestämällä näitä kuoleman rajanylityksiä.”

Perjantaina Britanniaan saapui 395 laitonta venesiirtolaista. Heinäkuussa tapahtuneen virkaanastumisen jälkeen yli 10 000 laitonta siirtolaista on ylittänyt Englannin kanaalin työväenpuolueen pääministerin Keir Starmerin johdolla.

Ranska kieltäytyy vastaanottamasta laittomien siirtolaisten palautuksia

YK:n kansainvälisen siirtolaisuusjärjestön mukaan ainakin 194 laitonta venesiirtolaista on menettänyt henkensä yrittäessään ylittää Englannin kanaalia vuoden 2018 ja tämän vuoden syyskuun välisenä aikana.

Kasvavasta kuolonuhrien määrästä huolimatta Pariisi kieltäytyy edelleen vastaanottamasta laittomien siirtolaisten palautuksia Brexit-Britanniasta sekä torjuu ajatuksen veneiden kääntämisestä välittömästi takaisin rannikolleen väittäen, että se asettaisi siirtolaiset vaaraan.

Sen sijaan Ranskan laivasto saattaa jatkuvasti siirtolaisia täynnä olevia ihmissalakuljettajien veneitä  Britannian aluevesille, jossa siirtolaiset luovutetaan Britannian rajavartiolaitokselle tai Royal National Lifeboat Institutionille (RNLI), joita molempia on syytetty laittomien siirtolaisten ”meritakseina” toimimisesta.

Samaan aikaan myös työväenpuolueen uusi hallitus on kieltäytynyt yksipuolisesti kääntämästä veneitä takaisin Ranskaan, ja pääministeri Keir Starmer pyrkii tiivistämään suhteitaan Euroopan unioniin, mukaan lukien tuhansien maahanmuuttajien mahdollinen vastaanottaminen EU:sta.

Starmer on toivonut, että Kanaalin molemmin puolin toimivia ihmissalakuljetusverkostoja voidaan häiritä lainvalvontatoimilla. Tämä lähestymistapa ei kuitenkaan ole vielä vähentänyt vilkkaasti liikennöidyn väylän ylittäjien määrää.

Reform UK:n johtaja Nigel Farage kommentoi maahanmuuttajien jatkuvaa tulvaa ja kirjoitti lauantaina: ”Kanaalin on ylittänyt viime päivinä 1 000 laitonta siirtolaista. Työväenpuolueella ei ole aavistustakaan siitä, miten vihaiseksi heidän äänestäjänsä tulevat.”

Lähde: Breitbart

Lue lisää aiheesta:

Lisää siirtolaisia tulossa Englannin kanaalin yli haaksirikosta huolimatta

Britannian sisäministeriö myöntää kadottaneensa 5 600 maahanmuuttajaa, joiden turvapaikkahakemus peruutettiin viime vuonna

Kanariansaarten kriisi: Espanjan saaret rikkovat vuotuisen ennätyksen maahanmuuttajien saapumisessa kaksi kuukautta etuajassa

Tilaa
Ilmoita
2 Kommenttia
Uusin
Vanhin Äänestetyin
Palautteet
Näytä kaikki kommentit
John Quiman

Ranska toteuttaa ihmissalakuljetuksen avustamista. Halunnevat päästä eroon moisista ”sirtolaisista” ja vastuuttomilla tavoin pyrkivät siirtämään ne Britanniaan.

Yleensä kunkin maan viranomaiset ovat vastuussa siitä, että laittomasti johonkin maahan pyrkivää ei lasketa siihen toiseen maahan.

Ranska toimii härskisti.

Kääpä

Se veri on koko euroopan päättäjien käsissä kun sallivat 3 maailman marssin maihinsa, ei kenenkkään muun syy.

Viimeksi muokattu 4 päivää sitten by Kääpä