Eurooppa Maahanmuutto Politiikka

Åkesson julistaa Israelin taistelun olevan Ruotsin taistelu – ”Turpa kiinni ja keskity Ruotsiin!”

Ruotsidemokraattien puolueen puheenjohtaja Jimmie Åkesson. Kuva: Kuvakaappaus/Youtube.

Åkesson sanoo: ”Israelin taistelu on Ruotsin taistelu”, ja tämä on nostattanut laajalti kritiikkiä.

Jimmie Åkesson (SD) on saanut sosiaalisessa mediassa maahanmuuttokriitikoilta kriittisiä kommentteja sen jälkeen, kun hän oli todennut, että ”Israelin taistelu on myös Ruotsin taistelu”.

Syyskuussa kävi selväksi, että monet ruotsidemokraattien äänestäjät ovat saaneet tarpeekseen SD:n johdon vähintäänkin läheisestä suhteesta Israeliin.

Tuolloin ruotsidemokraattien kulttuuripoliittinen tiedottaja Alexander Christiansson esiintyi Israelista kuvatulla videolla – jossa hän polvistui itkien israelilaisen siirtokuntalaisen edessä.

Samaan aikaan sama SD:n johtaja oli juuri ilmoittanut, että SD:n ja hallituksen yhteistyönä hän lahjoittaisi yhdeksän miljoonaa kruunua veronmaksajien rahaa Barbara Spectren radikaalivasemmistolaiselle juutalaiselle ajatushautomolle Paideialle. Barbara Spectre tuli kansainvälisesti tunnetuksi sen jälkeen, kun hän väitti israelilaisessa televisiohaastattelussa, että juutalaisilla on ”johtava rooli” Euroopan muuttamisessa monikulttuuriseksi yhteiskunnaksi.

”Eläköön Israel, eläköön länsi, eläköön demokratia!” Åkesson kirjoittaa uudessa postauksessa X:ssä 7. lokakuuta tapahtuneen iskun vuosipäivänä.

”Terrori-isku, jota häpeällisesti juhlittiin monissa osissa Ruotsia, ei ollut vain hyökkäys Israelia vastaan, vaan myös kaikkia niitä arvoja vastaan, joita me länsimaissa edustamme – vapautta, demokratiaa ja ihmisoikeuksia”, SD:n johtaja jatkaa.

Hän väittää myös, että ”Israelin taistelu on myös Ruotsin taistelu”.

”Iran, sekä yksin että kätyriensä Hamasin, Hizbollahin ja Houthi-kapinallisten kautta, on vastuussa tästä terrorista ja tuhosta. Heidän tavoitteensa on selvä: luoda epävakautta, tehdä rauhasta mahdotonta ja tuhota Israel ja kaikki maailman juutalaiset. Ruotsin ja koko vapaan maailman on yhtenäisesti tuomittava nämä terroristijärjestöt ja tuettava Israelia sen oikeudessa puolustaa kansaansa ja itsemääräämisoikeuttaan. Näin ollen Israelin taistelu on myös Ruotsin ja koko läntisen maailman taistelu”, Åkesson kirjoittaa.

Viestiä kuvittaa valokuva Jimmie Åkessonista, kun hän vieraili Israelissa tämän vuoden tammikuussa puoluetovereidensa kanssa osoittaakseen tukeaan maalle ja solmiakseen kontakteja.

Kommenteissa monet suhtautuvat Åkessonin lausuntoon kriittisesti.

”Älä nolaa itseäsi Jimmie”, lukee yhdessä kommentissa.

Toinen käyttäjä kysyy: ”Miksi annoit 9 miljoonaa Paideialle? Mikä oli ideasi?” – mutta ei ole saanut Åkessonilta vastausta.

Toiset kirjoittavat, että Åkesson on ”maanpetturi”, joka palvelee vieraita kansoja ja niiden etuja oman etunsa sijaan.

”Jos sinulla on hetki aikaa nuoleskellessasi Israelia, niin ehkä voisit sulkea rajat? Ajatteletko omaa kansaasi?” toteaa eräs kansallismielinen naiskäyttäjä.

Eräs kommentti Åkessonille samassa postauksessa on ihan omassa luokassaan: ”Turpa kiinni Israelista ja keskity Ruotsiin, senkin v*tun idiootti. 100 000 uutta oleskelulupaa Ruotsiin sinun alaisuudessasi, mitä helvettiä sinä teet?”

Ruotsidemokraatit ovat tehneet Åkessonista myös arabian kieltä puhuvan poliitikon – tosin tekoälyn avustuksella:

Lähde: Fria Tider

Lue lisää aiheesta:

Ruotsi: Foxtrot- rikollisverkosto ei pelkää poliisia vaan Mossadia

Ruotsi: Poliisi tehostaa juutalaisten suojelua

Ruanda vakoili Ruotsia israelilaisella vakoiluohjelmalla

Tilaa
Ilmoita
6 Kommenttia
Uusin
Vanhin Äänestetyin
Palautteet
Näytä kaikki kommentit
Peter Kreisler

Milloin Jimmie Åkesson lähtee vapaaehtoisena taistelemaan Israelin joukkoihin?

Muuten, tilanteessa on jotain kovin samanlaista Perussuomalaisten ja Timo Soinin toimien kanssa.

Taiwaz Vaeltaja

Ylellä oli yllättävän asiallinen artikkeli kristillisestä sionismista ja sen saamasta kannatuksesta nk. kosher-konservatiiviväen keskuudessa. On täysin uskomatonta, että 2020 -luvulla perustellaan Israelin puolella olemista muinaisilla teksteillä, jotka viittaavat tuhansia vuosia sitten tapahtuneisiin asioihin ja ovat täysin irrotettu kontekstistaan, joka on 2000 vuotta sitten ja sitä aiemmin ollut asiaintila.
Sionismi itsessään on verenhimoinen, maailman rasistisin ja vallanhimoisin liikehdintä ja syöpä, mutta kristillinen sionismi on jo jotain länsimaisen sivilisaation terminaalitilaan viittaavaa sairastelua ja täydellistä idiotismia.
Tietääköhän nämä kristilliset sionistit mitään nykyj-talaisista, heidän alkuperistään, kasaareista yms., tai siitä ettei nyky-j-talaisilla ole minkäänlaista historiallista yhteyttä tai lineaarista sukulaisuutta muinaisen heprealaisen perinteen edustajien kanssa? Heidän kannattaisi ehkä lukaista teos ’Invention of the Jewish People’ ihan ensimmäisenä.

John Quiman

Mikä luo kansan? Etnisesti puhdasta kansaa ei välttämättä ole ollut olemassa. Aina on kansoihin sekoittunut muita enemmän ja vähemmän. Uskonto on historian aikana ollut aika tavallinen yhdistäjä.

Esim. kun länsisuomalaiset veivät roomalaiskatolista uskoa itään, pakeni osa karjalaisista moista kauheutta, sillä he pitivät ortodoksista uskoa oikeana. He muuttivat Tveriin alueelle, jota on sittemmin kutsuttu Tverin Karjalaksi. Se sijaitsee aika lähellä Moskovaa.

Ei kai kukaan olettanutkaan, että j-laiset olisivat etnisesti yhtenäinen kansa, jo siksikin, että ovat olleet ikiajat pitkin mm. Eurooppaa ja sekoittuneet etnisesti paikallisten kanssa.

Oli siellä Israelin suunnilla muutama tuhat vuotta sitten j-laisia kuningaskuntia, joten jotain kansan tapaista on ollut olemassa.

Viimeksi muokattu 6 tuntia sitten by John Quiman
Marko Kristian

Länsimaiden ei pitäisi koskea pitkällä tikullakaan näihin lähi-idän vuosituhansien vihamielisyyksiin.
Tehkööt mitä haluavat kunhan pidettäisiin huoli että sieltä ei porukkaa tänne tule.
Nyt Israel järjestää taas miljoonia tulijoita eurooppaan, ja täällä otetaan ne sukkia kutoen vastaan.

Taiwaz Vaeltaja

Rehellinen ZOG-poliitikko. Uskomatonta pelleilyä!