Eurooppa Maahanmuutto Politiikka

Sorosin tukema ajatushautomo väittää, että ”valkoisuus” on haitallista Euroopalle

"Sukupuolivähemmistöt valkoista ylivaltaa vastaan". Kuva: Wikimedia Commons / (CC BY-SA 2.0) / Ted Eytan, https://tedeytan.com.

Ulkosuhteiden Eurooppa-neuvoston (ECFR) raportin mukaan ”valkoisuus” haittaa Euroopan unionia.

Vaikka nuoret monissa Euroopan maissa, kuten Saksassa ja Ranskassa, valitsivat viime vaaleissa populistisen oikeiston, ajatushautomo väitti, että syntyperäisten eurooppalaisten poliitikkojen ylivoima EU:n parlamentissa voi heikentää ”nuorten” tukea globalistiselle poliittiselle hankkeelle.

”Nuoret äänestäjät eivät kannata unionia, ellei sen parlamentin väestörakenne muistuta enemmän Euroopan jalkapallomaajoukkueita, joista osa koostuu suurelta osin afrikkalaista syntyperää olevista pelaajista”, todetaan ajatushautomon raportissa, jota rahoittaa osittain kosmopoliittinen juutalaismiljardööri George Soros.

Otsikolla ”Tervetuloa Barbielandiin: ”Euroopan tunnelmat sotien ja vaalien vuonna”, raportissa verrataan EU:ta Greta Gerwigin elokuvan 2023 nimettyyn paikkaan, ”joka on taipuvainen pitämään itseään täydellisempänä kuin se todellisuudessa on”.

Sen sijaan, että osoitettaisiin suurimmassa osassa Eurooppaa vihaa aiheuttavat politiikat, kuten löyhät ulkorajavalvontatoimenpiteet ja ohjelmat, joiden tarkoituksena on hajauttaa kolmannen maailman maahanmuuttajat kaikkialle Eurooppaan, tai Brysselin pitäminen liian byrokraattisena ja elitistisenä, ECFR väittää, että mantereen vaaleilla valittujen edustajien etnisen monimuotoisuuden lisääminen on keino palauttaa luottamus EU:hun ja rakentaa luottamusta EU:hun.

”EU:n ”valkoisuus” – jota jotkut tarkkailijat ovat arvostelleet jo jonkin aikaa – oli viime eurovaaleissa ”täysin esillä”, todetaan raportissa ja väitetään, että ”tämä on ”sokea piste” eurofiileille, jotka haluavat vetää alueen kansat yhä tiiviimpään unioniin”.

Toisin kuin aivoriihi väittää, arkkiskeptikko Nigel Farage – joka johti Britannian EU-eroa ajavaa liikettä – on usein väittänyt, että hänen massamaahanmuuttoa vastustava Brexit-puolueensa toi vuoden 2019 europarlamenttivaalien jälkeen ”monimuotoisimman” ryhmän europarlamentaarikkoja unionin lainsäätäjiin.¨

Sen lisäksi, että raportissa ylistettiin Euroopan jalkapalloturnausten suurta monimuotoisuutta, siinä myös kiiteltiin EU:n kansakuntia, jotka lähettivät ”muita kuin valkoihoisia laulajia” edustamaan itseään viimeisimpään Eurovision laulukilpailuun. Lisäksi kehuttiin vuoden 2024 Pariisin olympialaisten väestörakennetta, jossa ”syntyperäiset eurooppalaiset muodostavat vain pienen osan urheilijoista”.

”Olympialaiset, kuten Sifan Hassan Alankomaista, Teddy Riner Ranskasta ja Rashidat Adeleke Irlannista, ovat toimineet tärkeinä roolimalleina monikulttuurisille kansallisille yleisöilleen”, kirjailija Pawel Zerka kirjoittaa.

”Valkoisen Euroopan ulkopuolella”-jaksossa hän väittää, että Euroopan ulkopuolelta tulevien etnisten taustojen omaavien ihmisten poliittinen osallistuminen on estynyt. Hän valittaa Italian kaltaisista maista, jotka kieltäytyvät myöntämästä maan kansalaisuutta, sekä siitä, että monet valtiot eivät myönnä kansalaisuutta laittomille maahanmuuttajille ja Euroopan ulkopuolelta tuleville ”työvoimapulanpaikkaajille”.

Eräs ECFR:n ”asiantuntija” väitti, että Venäjän ja Syyrian tiedustelupalvelut voisivat tehdä saksalaisiin naisiin kohdistuvia seksuaalihyökkäyksiä saadakseen äänestäjät äänestämään avoimia rajoja vastustavia poliitikkoja.

ECFR:n ”vanhempi tutkija” Gustav Gresselin saksalaiselle iltapäivälehdelle antamat kommentit tulivat vuoden 2016 siirtolaiskriisin huipulla sen jälkeen, kun johtaja Angela Merkel oli avannut maan rajat miljoonille kolmannesta maailmasta tulleille siirtolaisille. Kyseinen toiminta käynnisti hälyttävien seksuaalisten hyökkäysten aallon, jonka tulokasryhmät saivat aikaan eri puolilla maata.

Lähde: ECFR, Breitbart

Lue lisää aiheesta:

Demokraattinen megalahjoittaja Soros tukee Kamala Harrisin presidenttiehdokkuutta

Saksan vasemmistojärjestöt kauhuissaan: Soros sulkee Euroopan rahahanat

Uusi raportti paljastaa George Sorosin maailmanlaajuisen valta-aseman

George Soros kehotti Natoa täyttämään ruumispussit itäeurooppalaisilla sotilailla vuonna 1993 julkaistussa ”Uusi maailmanjärjestys” -artikkelissa

 

Tilaa
Ilmoita
3 Kommenttia
Uusin
Vanhin Äänestetyin
Palautteet
Näytä kaikki kommentit
John Quiman

Että Euroopassa on liikaa eurooppalaisia? Onko Afrikassa liikaa afrikkalaisia? Jo ei ole, miksi pelkkä musta kelpaa, mutta valkoinen ei?

Taustalla on jotain kieroa, joka on Euroopalle tuhoksi. Jos eurooppalaiset syrjäytetään, kuten nuo tuntuvat haluavan, ei ole enää Eurooppaa.

Ajaako Soros takaa kaltaistensa ylivaltaa koko maailmasta ja haluavatko he hankalat eurooppalaiset eli valkoiset pois häiritsemästä? Saavat sitten jatkaa aasialaisten rotujen häivyttämisellä, koska sielläkin on kyvykästä väkeä, joka haittaa maailman valtaa havittelevia. Koko ajatus perustuu typeryyteen.

Tätä voi pohtia. Tässä video, joka on aika karmiva.
https://www.youtube.com/watch?v=53A5AJoRxF0

Viimeksi muokattu 1 tunti sitten by John Quiman
Kääpä

J-läiset on samaa saastaa muslimeiden kanssa, mutta vielä noitakin pahempia. Haluan tosiaan nähdä todisteita jos joku muuta väittää. Suomen nykyinen hallitus on samaa kuonaa kun edellinenkin, ai miten niin? no, roikottaa Suomea eu:ssa, se riittää.

John Quiman

Rivijuut*lainen ei ole sen kummempi kuin rivisuomenruotsalainen. Voivat olla eliittinsä hyväksikäyttämiä, mutta eivät ole juonessa mukana. Suomenruotsalainen eliitti on Suomelle haitta ja ylimielinen joukko, joka uskoo edelleen olevansa hallitsijakansaa, kuten Freudenthal opetti.. Samalla tavalla j-laisten eliitti on kiero ja vallanhaluinen, mutta se rivijuut*lainen on useimmissa tapauksissa normaaliksi ihmiseksi katsottava tapaus. Pitää muistaa, että on useampia j-laisia, jotka kertovat j-laisen eliitin kieroista suunnitelmista ja tuomitsevat ne.

Viimeksi muokattu 1 tunti sitten by John Quiman