Eurooppa Maahanmuutto Politiikka

Saksa: AfD:n vaalitilaisuudessa esitetty maahanmuuttoa vastustava laulu ilmoitettiin poliisille – katso video!

Kuva: kuvakaappaus/X.

Maahanmuuttovastaisesta Vaihtoehto Saksalle (AfD) -puolueesta on tehty rikosilmoitus poliisille rotuvihaan yllyttämisestä sen jälkeen, kun se oli laulanut paluumuuttolaulua Brandenburgin vaalijuhlissa. ”Karkotetaan kaikki kotiin”, sanoituksessa luki.

Potsdamin vaalijuhlissa puolueen kannattajat lauloivat muokattua versiota suositusta kappaleesta: ”Das geht ab!” (Wir feiern die ganze Nacht)” saksalaisen Die Atzen -yhtyeen kappaleesta.

Melodian mukaan he lauloivat: ”Hey, das geht ab, wir schieben sie alle ab, sie alle ab”, mikä tarkoittaa suomeksi tiivistettynä: ‘Karkotetaan kaikki (maahanmuuttajat) kotiin’.

Tapahtumasta on sittemmin levinnyt videoklippi, jossa osallistujat pitelivät myös kylttiä, jossa luki ”Send millions home” (Lähetetään miljoonia kotiin).

Vaalijuhla järjestettiin siitä huolimatta, että AfD ei voittanut Brandenburgin vaaleja. Junge Alternative -nuorisokampanjan osana julkisuuteen tuotua laulua on arvosteltu voimakkaasti. Vihreiden poliitikko Volker Beck on tehnyt tapauksesta rikosilmoituksen poliisille rotuvihaan yllyttämisestä, ja poliisi tutkii nyt illan videomateriaalia, Bild kertoo.

Tekoälyn avustuksella tehdystä kotiuttamislaulusta tehty musiikkivideo on levinnyt laajalti sosiaalisessa mediassa. Videolla näkyy täydellisiä vaaleatukkaisia saksalaisia juhlimassa maahanmuuttajien lähettämistä takaisin kehitysmaihin:

Musiikkiduo Die Atzen on ilmaissut tyytymättömyytensä siihen, miten heidän lauluaan on käytetty. Instagramissa he kirjoittavat: ”Ainoat, jotka saavat muuttaa kappaleemme, ovat Hertha BSC Ostkurve ja Paavo Pesusieni.” On kuitenkin epäselvää, aikovatko he ryhtyä oikeustoimiin AfD:tä vastaan.

AfD:n johto ei kuitenkaan näe laulussa mitään ongelmaa. Puolueen kansallinen johtaja René Springer kutsuu sitä ”harmittomaksi”, kun taas puoluejohtaja Tino Chrupalla korostaa, että ”myös nuorilla on oikeus juhlia vapaasti”.

Kyseinen vihalaulu, josta tehtaillaan rikosilmoituksia Saksassa on jo laatuaan toinen, sillä aiemmin levisi maailmanlaajuisesti viraaliksi kuuluisan Gigi D’Agostinon eurodiskoklassikko ”L’amour toujours” uusilla maahanmuuttovastaisilla sanoituksilla: ”Deutschland den Deutschen, Ausländer raus”  (”Saksa saksalaisille, ulkomaalaiset ulos”).

Lähde: Bild

Lue lisää aiheesta:

Lauluskandaali järkytti Saksassa: Gigi D’Agostinon hittikappale alkoi soimaan Berliinin hallituksen juhlissa

”L’amour toujours” -eurodiskokappale on johtanut yli 360 poliisioperaatioon

”Ulkomaalaiset ulos” laulettiin syntymäpäiväjuhlissa – laulurikoksesta epäillyt aiheuttivat poliisille yllätyksen

Jalkapallo-ottelu keskeytettiin Saksassa fanien laulettua ”ulkomaalaiset ulos” -laulua

Ruotsidemokraatit erottivat kansanedustaja David Långin suositun diskokappaleen laulamisesta: ”Ausländer raus!”

 

Tilaa
Ilmoita
3 Kommenttia
Uusin
Vanhin Äänestetyin
Palautteet
Näytä kaikki kommentit
John Quiman

Yhä edelleen odottelen sitä, että kun tilaa uusista kommenteista sähköpostin, todellakin saisi sen sähköpostin. Sitten heinäkuun puolen välin ei ole enää tullut ainuttakaan. Kansalainen-lehti tuskin voi itse sille asialle mitään, mutta voisivat ottaa yhteyttä palvelun tarjoajaan ja kertoa virheestä heille. He osaavat ratkaista sen ongelman.

Kansalainen saa enemmän liikennettä sivuilleen, jos tuo tilattujen sähköpostien toiminto pelaa. Se kasvattaa myös lukijoiden halua keskustella, joka puolestaan saa enemmän aktiivisia lukijoita mukaan.

Viimeksi muokattu 2 päivää sitten by John Quiman
Kääpä

Samaan aikaan on jo vuosia ”päivettyneet” tehneet rap kappalita joissa lähes jokaisessa on otteita valkoisten tappamisiin ja nöyryyttämiseen. Eipä kiinnosta rikosilmoitukset Suomen viranomaisia mitä kansalaiset on tehneet.

John Quiman

Ruostuneella saksalla ei ehdi oikein ymmärtämään sanottua ennen kuin puhuja on jo seuraavassa lauseessa. Minulla on teoriassa aika kohtuullinen saksa, mutta vuosikymmenten käyttämättömyys tekee paksun ruostekerroksen. Huomasin ilokseni jokunen päivä sitten, että juutuupissa saa asetuksista etsiä kielen, mille käännetään automaattisesti. Ainakin minulle se oli uusi juttu, jota en aiemmin ollut huomannut. Automaattiset käännökset ovat vähän heikkoja, mutta kuitenkin ihan siedettävän hyviä. Kääntää todella monelle kielelle.

Ei ihme, jos saksalaiset alkavat väsyä maahanmuuton seurauksiin. Suvakit yrittävät tuomita vastahangan tajuamatta, että he ainoastaan lisäävät pökköä pesään. Vastareaktio voimistuu, eikä sitä enää pysäytetä millään leimakirveillä, jotka on jo moneen kertaan paljastettu pupuksi ja vain poliittisiksi väärennöksiksi.

Nuoret innostuvat asiasta parhaiten, uskoisin, koska he ovat käytännössä kokeneet maahanmuuttajien taholta sortoa ja väkivaltaa sekä ryöstelyitä eniten. Nuorille, jotka noillakin videoilla näkyvät, tämä on tunnetta ja toivetta vapaudesta, Saksasta ilman häiriköiviä oikeauskoisia ja muita ongelmallisia maahanmuuttajia.

Viimeksi muokattu 2 päivää sitten by John Quiman