Eurooppa Kotimaa Maahanmuutto Rikos Rikos Uutiset

”Suomen vävy” Muhammad al- Fayed epäiltynä 60 raiskauksesta ja ahdistelusta

Harrodsin tavaratalo. CC0.

Brittiläisen eliittitavaratalo Harrodsin entinen omistaja, Muhammad al-Fayedia syytetään tavaratalon naistyöntekijöitten raiskauksista ja seksuaalisesta ahdistelusta. Noin 60 Harrodsin palveluksessa ollutta naista on kertonut epäillyistä rikoksista julkisesti.

Kaikkiaan syytöksiä al-Fayedia kohtaan on esittänyt yli sata naista.

Miljardööri al- Fayed omisti Harrods- tavaratalon vuosina 1985-2010. Myös hänen tekemikseen kerrotut rikokset ajoittuvat tälle 25 vuoden jaksolle. Uhreina olleet naiset ovat vaienneet syytöksistä Britannian tiukkojen yksityisyyttä suojaavien lakien vuoksi. Nuorimmat uhrit olivat 15-16- vuotiaita tyttöjä.

Syytöksiin perehtyneen toimittaja Craig Brownin mukaan kaikki tavaratalossa ”tiesivät al- Fayedin olevan raiskaaja”, mutta asiasta puhuneet ”vaiennettiin aggressiivisesti”.

Egyptissä syntynyt Muhammad al-Fayed kuoli 94- vuotiaana vuonna 2023. Hän oli naimisissa suomalaismissi Heini Wathénin kanssa. Parilla oli neljä yhteistä lasta.

Al- Fayedin poika Dodi oli prinsessa Dianan poikaystävä, ja kuoli samassa liikenneonnettomuudessa prinsessan kanssa Pariisissa vuonna 1997.

Lähde SVT txt-tv sekä Wikipedia

Tilaa
Ilmoita
3 Kommenttia
Uusin
Vanhin Äänestetyin
Palautteet
Näytä kaikki kommentit
Kääpä

Sääntönä voikin pitää, jos ei ole kun pienet otsikot jostain 3 maailman ihmisoletetusta, kyseessä pikkurikollinen, mutta mitä enemmän media noita hehkuttaa, sitä isompi rikollinen on kyseessä.

John Quiman

Taas mallikelpoinen lehdistön lemmikki paljastuu mainostetun vastakohdaksi.

Peter Kreisler

Se, että ulkoisesti puhdas pulmunen onkin täysin vastakohta tuntuu olevan enemmänkin sääntö kuin poikkeus.