Eurooppa Maahanmuutto Politiikka

Viisi nuorta sieppasi, kidutti ja raiskasi 15-vuotiaan pojan muslimien asuinalueella

Kuva: Kuvakaappaus/Youtube.

He raahasivat teinin metsään ja hakkasivat ja raiskasivat hänet raa’asti, kertoo poliisi.

Viisi henkilöä sai syytteen 15-vuotiaan teinipojan sieppauksesta, pahoinpitelystä, kidutuksesta ja raiskauksesta muslimien asuinalueella Ranskassa Auxerressa (Yonne).

Syyskuun 14. päivänä annetussa syytteessä kuvattiin, kuinka viisi poikaa sieppasi uhrin 11. syyskuuta ja raahasi hänet ulos asunnostaan tornitalon huipulle. Siellä he alkoivat hakata häntä.

Sitten hänet vietiin väkisin läheiseen metsään, jossa hänet riisuttiin alasti ja alettiin lyödä, potkia ja hakata kepeillä.

Sitten pojat tarttuivat keppiin ja tunkeutuivat uhrin peräaukkoon. Pahoinpitelyn jälkeen uhri kuljetettiin sairaalaan vammojensa vuoksi, ja hän oli poissa koulusta yli kaksi viikkoa. Hän ei osannut kertoa tutkijoille, kuinka kauan häntä hakattiin.

Tutkijat pidättivät nopeasti viisi epäiltyä, jotka olivat 16-25-vuotiaita. Kolme heistä oli alle 18-vuotiaita, mutta kaksi vanhempaa epäiltyä vangittiin odottamaan oikeudenkäyntiä. Alaikäiset vapautettiin.

Ranskalaisen JDD-sanomalehden mukaan kaikkia kolmea epäiltyä uhkaa jopa 15 vuoden vankeusrangaistus. Heitä syytetään kidutuksesta, raiskauksesta ja pahoinpitelystä.

Tapahtumapaikkaa, ranskalaista Auxerren asuinaluetta, kuvataan kaupungin omalla verkkosivustolla muslimien ”turvapaikaksi”.

”Vuodesta 2006 lähtien uusi moskeija, jumalanpalveluspaikka ja kulttuurikeskus, jossa on ainutlaatuinen arkkitehtuuri, on tarjonnut Auxerren muslimeille turvapaikan, jossa he voivat meditoida. Place Corot’n, pysäköintialueen, rakennusten sisäänkäyntien, julkisen valaistuksen ja viheralueiden saneeraus edistää Sainte-Genevièven uudistamista”, lukee verkkosivuston kuvauksessa.

Lähde: Remix News

Tilaa
Ilmoita
2 Kommenttia
Uusin
Vanhin Äänestetyin
Palautteet
Näytä kaikki kommentit
Ilkka Manttari

Koska olen tasa-arvon kannattaja täytyisi lakeja Euroopassa muuttaa niin että muslimeja pitäisi aina kohdella täysi ikäisinä. Tekijöiden tulisi myös saada osansa elämisen vaikeuksista eikä vaan rahatukkua käteen sosiaalitoimiston luukulta. Ovat kotona oppineet niin hyvin isiensä tavat, niin hyvin että heihin pitäisi soveltaa Euroopan lakeja vain jos ne ovat ankarampia kuin heidän kulttuurinsa lait. Järkevää olisi tietysti jos tällaisia asioita ei täällä tarvitsisi edes miettiä. Tämä on niin kallista leikkiä että en usko etteikö Euroopasta löytyisi rahaa rangaistussiirtolan vuokraamiseen tai perustamiseen jonnekin Afrikkaan. Se olisi suorastaan Eurooppalaisten poliitikkojen velvollisuus kansalaisiaan kohtaan.

Marko Kristian

Kolme heistä oli alle 18-vuotiaita”

Sen lisäksi että täällä länsimaissa on on länsimaiden oikeuskäytännöt jotka ei mitenkään sovi tähän maailmaan, niin nää tyypit osaa sitä käyttää hyväkseen.
Vaikka parta kasvaisi palleissa asti niin tullessa kannattaa sanoa että olen 10v