Eurooppa Maahanmuutto Rikos

Ranska: 60 maahantunkeutujaa hyökkäsi 3 metsästäjän ja lapsen kimppuun – tappoivat heidän lemmikkisorsat

Kuva: Wikimedia Commons.

Metsästäjät ja lapsi välttyivät väkivallalta linnoittautumalla mökkiinsä.

Ranskan Pas-de-Calaisin departementin rannikolla koettiin hiljattain järkyttäviä hetkiä, kun noin 60 maahantunkeutujan lauma hyökkäsi kolmen metsästäjän ja 3-vuotiaan lapsen kimppuun.

Poliisi oli estänyt kyseistä maahantunkeutujien laumaa ylittämästä kanaalia Englantiin metsästäjien ilmoitettua heistä. Rotumuukalaiset olivat kostoksi hyökänneet heidän kimppuunsa astaloiden ja veitsien kanssa aseistautuneina.

Metsästäjät olivat linnoittautuneet mökkiinsä ja onnistuneet pidättelemään tunkeutujia, jolloin nämä olivat purkaneet vihaansa hajottamalla heidän autojaan ja varastaneet metsästäjien tavarat. Mökissä oli myös yhden metsästäjän 3-vuotias poika, joka oli laitettu turvaan ja oli autuaan tietämätön tapahtumista.

Pahimman väkivallan uhreiksi päätyivät tapauksessa yhden metsästäjän lemmikkisorsat, joilta rotumuukalaiset olivat repineet päät irti.

”He kiskoivat sorsat ulos häkeistään ja repivät näiden päät irti kylmäverisesti. Se oli kammottava näky,” yksi metsästäjistä oli kuvaillut tilannetta.

Mökkiin linnoittautuneiden metsästäjien kauhunhetket olivat päättyneet vasta aseistautuneiden santarmien saavuttua paikalle.

Lähde: European Conservative

Tilaa
Ilmoita
6 Kommenttia
Uusin
Vanhin Äänestetyin
Palautteet
Näytä kaikki kommentit
Bukkake

Milläs vitsillä olivat metsästämässä? Itse en olisi mökkiin mennyt, enkä varoituslaukauksiin tuhlannut patruunoita

Ooppel Kuski

Kyseessähän oli järjestelmällisen rasimin ja näköalattomuuden uhrien suorittama HÄTÄHUUTO. Toivottavasti performanssi sai suomen taideakatemialta tukirahaa ja kela kustantaa tanssiryhmälle elinikäisen korotetun eläkkeen avulla luksusasunnot ullanlinnasta.

Taiwaz Vaeltaja

Lähinnä herää itselläni mieleen retorinen kysymys, että olisinko kyennyt pitämään varmistimen päällä.
Tulevaisuuden Grimmin sadut voivat olla mielenkiintoista luettavaa.

Taiwaz Vaeltaja

Kommentoin itseäni: voisikin ryhtyä kirjoittelemaan satuja joutessaan. Tämän sadun nimi olisi joko ”Metsästäjät, Lapsi ja 60 paholaista” tai ”Ali Baba ja 60 roistoa”.

John Quiman

Saattaa olla kuitenkin parasta pitää varmistin päällä, ellei suorastaan ole hengenvaarassa itse. Silloinkin pitäisi odottaa, että on ensin itse henkihieverissä, ennen kuin laukaisee aseensa kohti hyökkääjää. Muutoin tulee itselle linnakeikka.

Viimeksi muokattu 1 päivä sitten by John Quiman
Taiwaz Vaeltaja

Nykyisessä nk. oikeusvaltiossa tulisi linnakeikka jo siitä, jos olisi puolustanut lasta raiskaamiselta silittämällä raiskaajan päätä.

Uusimmat uutiset