Eurooppa Maahanmuutto Rikos

Seitsemän maahanmuuttajataustaista raiskaajaa tuomittiin yhteensä 106 vuodeksi vankeuteen – tuomari määräsi poistamaan karkotusvaatimukset

Kuva: Rotherhamin poliisi.

Britanniassa Rotherhamin pahamaineinen maahanmuuttajajengi raiskasi naista 11-vuotiaasta lähtien. Naisella on nyt suojattu henkilöllisyys. Hän kertoi viime viikolla Sheffieldin kruununoikeudessa kokemuksistaan. Tuomarin mielestä hänen vaatimuksensa tekijöiden karkottamisesta oli kuitenkin liikaa ja pyysi poistamaan sen.

Kun Rotherhamin tapauksessa nainen kohtasi oikeudessa raiskaajansa ja kertoi yli 20 vuotta sitten alkaneesta hyväksikäytöstä, prosessi alkoi siten, että tuomari ja syyttäjä keskustelivat hänen todistuksestaan poistetusta kohdasta.

Kruunua edustava asianajaja Matthew Bean sanoi, että ”se, jäävätkö he [rikoksentekijät] tähän maahan vai eivät, on sisäministeriön päätettävissä ja että päätös olisi tehtävä riippumatta siitä, mitä uhri sanoisi tavalla tai toisella”.

Elämä pilalla

Nainen kutsuttiin sitten todistamaan, ja hän piti voimakkaaksi kuvaillun puheen. Hän sanoi tekijöille, että nämä olivat pilanneet hänen elämänsä, mutta hän ei anna heidän pilata hänen tulevaisuuttaan.

”Olen taistelija ja selviytyjä. Kukoistan ja taistelen. Ette voi enää koskaan viedä minulta mitään”, hän sanoi.

”Varastitte lapsuuteni, nyt otan vapautenne, olen karmanne.”

Halusi tulla karkotetuksi

GB Newsin näkemässä naisen alkuperäisessä lausunnossa useita kohtia oli yliviivattu tuomarin määräämien rajoitusten vuoksi.

Muokattu lausunto kuuluu seuraavasti: ”Haluaisin pyytää, että tuomion antamisen jälkeen ja Rudyn ja Showaben [kaksi raiskaajaa] vapauttamisen jälkeen heidät karkotettaisiin takaisin Pakistaniin, koska he ovat kotoisin sieltä ja tulivat tänne käyttämään lapsia hyväkseen. Kiitos.”

Seuraavana päivänä seitsemän rikoksentekijää tuomittiin yhteensä 106 vuodeksi vankeuteen: Mohammed Amar, Yasser Ajaibe, Mohammed Zameer Sadiq, Mohammed Siyab, Abid Saddiq, Tahir Yasin ja Ramin Bari.

Britanniassa on toistuva ongelma, että maahanmuuttajajengit riistävät brittiläisiä tyttöjä, joita käytetään hyväksi eri tavoin. Samaan aikaan viranomaiset ovat sulkeneet silmänsä ongelmalta peläten, että heidät leimataan ”rasisteiksi”.

Lähde: Samnytt

 

Tilaa
Ilmoita
4 Kommenttia
Uusin
Vanhin Äänestetyin
Palautteet
Näytä kaikki kommentit
Bukkake

Tuollainen tuomio on aikalailla sellainen että noi saa vankilassa joka päivä turpaan ja kakkoseen, tuskin hengissä selviävät vapauteen

Ilkka Manttari

Tuollaiset tuomarit tulisi poistaa virastaan, tavalla tai toisella. Karkotusta nuo pelkää eniten. Eiköhän jostakin löytyisi riittävän paha paikka.

Viimeksi muokattu 3 tuntia sitten by Ilkka Manttari
Marko Kristian

Todellakin pitäisi poistaa.
Toinen vaihtoehto että toi jengi päästetään tuomarin lapsien kimppuun ja joutuu sitä katsomaan.
Ei sekään ole oikein mutta joutuisi sentään katsomaan mitä on aiheyttanut.

Taiwaz Vaeltaja

Ei sille mitään voi, että tulee taas ensimmäiseksi Jeesus ja Myllynkivi mieleen hieman pimeässä mielessä.
Kyllä tällaiset ihmishirviöt tulisi karkottaa ensimmäisellä lennolla koko sukunsa kanssa, jos heillä sellaista on maassa.
Vaikka yleensä ottaen pyrin välttämään kostamista niin en voi edes kuvitella mihin olisin valmis mikäli omille lapsille olisi tehty jotain tällaista.

Uusimmat uutiset