Eurooppa Maahanmuutto Politiikka Rikos

Saksan liikennekonserni Deutsche Bahnin junareitit ”sisällissodan taistelukenttiä”

Kuvat: Kuvakaappaus/Youtube.

”De-eskalaation” vuoksi Süd-Thüringen-Bahnin junahenkilökunta voi jatkossa vapaasti valita tarkistavatko ulkomaalaisten matkalippuja. Reittiä kutsutaan jo paikallisesti ”sisällissodan alueeksi”. Maahanmuuttajien vastaanottokeskuksen käytöskurssien ”pitäisi auttaa”.

Süd-Thüringen-Bahn on antanut konduktööreille vapautuksen ulkomaalaisten matkustajien lippujen tarkistamisessa. ”Vaikeissa tilanteissa työntekijämme voivat itse päättää, miten menetellä tilanteen rauhoittamiseksi”, kertoi rautateiden tiedottaja Thüringer Allgemeine -lehdelle. Taustalla on erään avioparin kirje lehdelle. Kirjeen mukaan konduktööri tarkasti vain saksalaisten matkustajien liput.

Rautateiden tiedottaja torjui pariskunnan kertomuksen. Itse asiassa konduktööri oli ”käynyt junan läpi jo useaan kertaan”. Ulkomaalaisten matkustajien liput oli oletettavasti tarkastettu jo silloin, kun pariskunta astui junaan. Junan konduktöörillä on kuitenkin myös vapaus olla tarkistamatta lippuja tilanteen ”rauhoittamiseksi”.

Yritysneuvosto varoittaa ”maahanmuuttajataustaisista henkilöistä”

Süd-Thüringen-Bahn nousi hiljattain otsikoihin, kun yritysneuvosto lähetti vasemmistoministeri Bodo Ramelowille huolestuttavan kirjeen. Kirjeessä valitettiin junamatkustajien harjoittamasta äärimmäisestä väkivallasta. Junatyöntekijät kokivat, että poliitikot olivat pettäneet heidät. Kirjeessä todetaan, että tekijät ovat ”maahanmuuttajataustaisia henkilöitä”, jotka tulevat pääasiassa Suhlissa sijaitsevasta maahanmuuttajien vastaanottokeskuksesta.

Kirjeessä yritysneuvosto pyytää anteeksi, ettei se ilmaissut itseään ”nykyaikaisen poliittisen korrektiuden” mukaisesti. Vaikka he tietävät, että ”liian usein ja ennen kaikkea refleksinomaisesti voidaan joutua poliittiseen nurkkaan ja leimatuksi muukalaisvihamieliseksi tai jopa äärioikeistolaiseksi, on välttämätöntä puhua suoraan”.

Junareitti muistuttaa ”taistelukenttää”

Kirjeen raportoinnin mukaan Erfurt-Suhl-Meiningenin reitillä on säännöllisesti ”kohtauksia, jotka voisivat olla peräisin sisällissodan alueelta”. Toisaalla puhutaan ”taistelukentän matkustamosta”.

”Lipputarkastusten aikana junien enimmäkseen naispuolisia työntekijöitä uhkaillaan, hyökätään kimppuun ja syljetään päälle seksistisesti. Lyönnit ja potkut ovat arkipäivää. Myös miespuoliset junankuljettajat joutuvat näiden hyökkäysten uhreiksi. Uhkailujen vuoksi lippujen maksamatta jättämistä on vain ”jouduttu sietämään”.

”Emme puhu poikkeuksista tai pahamaineisista yksittäistapauksista. Pikemminkin puhumme lähes jokapäiväisistä tapauksista. Lisäksi tämän ”ihmisryhmän” jäsenet vetäisivät hätäjarrut päälle radalla. Nuori, siro naispuolinen veturinkuljettaja joutui näin ollen suorittamaan teknisiä toimenpiteitä ”taistelukentän” matkustamossa. Kuolemanpelossa ja ihmisveren saastuttamassa junavaunussa hänen oli jatkettava matkaa Suhlin asemalle”.

Hurja pako raiteiden yli

”Toinen kollega tuli auttamaan kahta tyttöä, joita siirtolaiset ahdistelivat vakavasti. Häntä uhkailtiin sen jälkeen siinä määrin, että hän pystyi pakenemaan fyysistä väkivaltaa vain ”juoksemalla karkuun” raiteiden yli. Myös muut naismatkustajat joutuivat suorastaan metsästyksen kohteeksi edellä mainitun ihmisryhmän toimesta”.

Nelisivuisen kirjeen mukaan lista voisi jatkua loputtomiin. Edes turvapalvelun lähettäminen ja poliisin kutsuminen ei auttanut. Tekijät eivät myöskään kunnioita näitä ammatteja. Vaikka heidät kerran vietäisiinkin pois, he nousisivat pian taas junaan ja jatkaisivat matkaansa Suhliin ilman lippua.

Kirjeessä yritysneuvosto kysyy pääministeriltä: ”Miten voitte odottaa, että tämän maan kansalaiset suhtautuvat avoimesti harjoitettavaan maahanmuuttopolitiikkaan, kun he joutuvat todistamaan tällaista väkivaltaa, raakalaismaista kohtelua ja häirintää käytännössä joka päivä – eikä vain julkisissa liikennevälineissä! He todistavat tällaista väkivaltaa, raakalaismaisuutta ja ehdotonta pilkkaa ja halveksuntaa lakejamme ja yhteiskuntaamme kohtaan, mukaan lukien sen niin sanotut ’arvot’?”

Maahantunkeutujille opetetaan junan järjestyssääntöjä

Tämän seurauksena Thüringenin infrastruktuuriministeriö päätti yhdessä Süd-Thüringen-Bahnin ja liittovaltion poliisin kanssa investoida 336 000 euroa lisää turvallisuuteen vuoden loppuun mennessä, kertoo Thüringer Allgemeine. Elokuussa tehtiin myönteinen väliarvio. Siitä oli tullut ”turvallisempi”.

Turvatoimien lisäksi vastaanottokeskuksessa oleville maahanmuuttajille opetetaan junamatkustamisen sääntöjä. Turvallisuustilanteen uudelleenarviointi on tarkoitus tehdä vuoden lopussa. Sen perusteella rahoitusta voidaan jatkaa.

Lähde: Thüringer Allgemeine, Junge Freiheit

Lue lisää aiheesta:

Marokkolainen maahanmuuttaja pääsi poliisin huostasta vapaaksi – työnsi 55-vuotiaan matkustajan kuolemaan rautatieasemalla

Väkivaltainen hyökkäys: Pohjoisafrikkalainen virtsasi junan konduktöörin päälle

Kolmetoista junaa myöhästyi kerralla Saksassa – syynä junaraiteilla masturboiva afgaani

Saksa: Afgaanimiehen asuntoon rynnäköitiin sen jälkeen, kun juna-aseman rutiinitarkastuksessa löytyi matkalaukku täynnä veitsiä

Tilaa
Ilmoita
2 Kommenttia
Uusin
Vanhin Äänestetyin
Palautteet
Näytä kaikki kommentit
Ilkka Manttari

Jos joku ihmisryhmä aiheuttaa jatkuvia hankaluuksia täytyisikö ottaa käyttöön kollektiivinen rangaistus, kuten armeijassa aikoinaan. Tietyiltä kansallisuuksilla esim. pääsy kielletty julkisiin matkustusvälineisiin. Tiedän että sopii huonosti länsimaiseen yksilökeskeiseen ajattelutapaan, mutta eivät nämä kovin yksilökeskeiseltä itsekään vaikuta. Ei tästä tule loppua ennen kuin päästään suuriin massakarkotuksiin. Jäämisen Eurooppaan pitää edellyttää näyttöä aivan toisenlaisesta köytöksestä. Sekin päivä koittaa. Ihmeen kauan vaan tuo Eurooppalaisten pinna kestää.

Marko Kristian

of topic
Mutta häiritsee suunnattomasti että mut lokeroidaan johkin ”äärioikeistoon”
Itse koen olevani jopa enemmän vasemmalla kuin oikeaalla, enkä äänestä enää ikinä ketään.

Uusimmat uutiset