Eurooppa Maahanmuutto Politiikka

Päiväkodin paikalle rakennettiin maahanmuuttajien konttikylä: ’Me kaikki pelkäämme puukottajia!’

Kuvituskuva: Kuvakaappaus/Youtube.

”Tänne suunniteltiin aikoinaan päiväkotia – nyt meillä on pakolaiskylä”, sanoi eräs paikallinen asukas.

Saksalaisessa kaupungissa sijaitseva, lasten päiväkodille varattu alue on muutettu maahanmuuttajien konttikyläksi, mikä on johtanut päätöksestä raivostuneiden paikallisten asukkaiden vastalauseisiin.

Ylä-Baijerissa sijaitsevan Kirchheimin noin 150 asukasta lähti viikonloppuna kaduille vastustamaan turvapaikanhakijoiden majoitusta, joka koostuu 32 kaksikerroksisesta kontista, joihin sijoitetaan 192 turvapaikanhakijaa.

Majoituspaikkojen pitäisi olla käytettävissä lokakuun puolivälistä alkaen.

Paikalliset viranomaiset hämmästyivät asukkaiden reaktiosta, kun heidät kutsuttiin tutustumaan paikan päälle uuden asuinalueen keskelle sijoitettuun majoituspaikkaan. Rakennukset rajoittuvat suoraan paikallisten rivitalojen puutarhoihin.

”Tänne suunniteltiin aikoinaan päiväkotia – nyt meillä on pakolaiskylä”, sanoi asukas Helga Bauer Münchner Merkurille.

”Kukaan ei halua tällaista laitosta talonsa eteen. Me kaikki pelkäämme puukottajia”, lisäsi Reinhard Bauer, toinen huolestunut paikallinen.

Alun perin paikalle suunnitellun päiväkodin rakentamista on lykätty toistaiseksi, ja paikalliset odottavat, että ehdotus hylätään kokonaan kun tilalle on rakennettu puolivakituinen turvapaikka-asuntola.

Paikallispoliitikot, kuten piirikunnanjohtaja Christoph Göbel, ovat luvanneet, että ukrainalaiset pakolaisperheet asuvat rakennuksissa vain vuoden 2026 loppuun asti, mutta ei ole mitään takeita siitä, ketkä tulevat uusiksi naapureiksi sen jälkeen.

”Meillä on paljon pakolaisia Saksassa ja Münchenin alueella. Se on tosiasia”, Göbel sanoi yleisölle. ”Se maksaa valtavasti rahaa, en nauti siitä, mutta minun on tehtävä se.”

”Sanoimme jo, että olemme saavuttamassa rajamme. Pakolaisia on nyt 8 000, ja vuonna 2025 meidän on tehtävä lisää tilaa 2 000:lle tulijalle. Meillä on nyt 266 kiinteistöä alueella ja tarvitsemme kiireellisesti lisää uusia tiloja”, hän lisäsi.

Paikalliset eivät kuitenkaan ole vakuuttuneita siitä, että ukrainalaisista tulee ainoita asukkaita.

”Tiedän varmasti, että syyrialaisia ja afganistanilaisia tulee”, sanoi eräs mielenosoitukseen osallistunut.

”Bussilasteittain syyrialaisia ja afganistanilaisia tulee taatusti!”, huusi toinen. ”Siellä on joukko nuoria miehiä, jotka ovat kyllästyneitä eivätkä tiedä, miten päivittäin aikansa kuluttaisivat”, he lisäsivät.

Muutos on viimeisin pitkässä luettelossa saksalaisista kaupungeista, joihin on tulvinut uusia maahanmuuttajia vastoin kaupunkien suostumusta.

Juuri viime viikolla mielenosoittajat kokoontuivat Seeonin piirikunnan valtuustotalolle, jossa he ilmaisivat raivonsa suunnitelmista tuoda maahan 500 maahanmuuttajaa, joiden osuus kaupungin 4 000 asukkaasta olisi yli 10 prosenttia.

Lähde: Münchner Merkur, Remix News

Lue lisää aiheesta:

Saksa: Irakilainen maahanmuuttaja murhasi turvapaikkakeskuksen ylläpitäjän

Lähes joka 20. syyrialainen asuu nykyään Saksassa – yli puolet saa sosiaalitukea

Saksan rikollisin maahanmuuttaja terrorisoinut pikkukaupunkia jo 10 vuotta – ei ”pystytä” karkottamaan

Saksa: Berliini maksaa joka päivä 1,5 miljoonaa euroa maahanmuuttajien majoittamisesta pelkästään 12 rakennuksessa, mikä on lähes puoli miljardia euroa vuodessa

 

Tilaa
Ilmoita
3 Kommenttia
Uusin
Vanhin Äänestetyin
Palautteet
Näytä kaikki kommentit
Taiwaz Vaeltaja

Saksan päättäjät aikovat ilmeisesti rypeä ikuisuuden toisen maailmansodan jälkeisissä katumusharjoituksissa aina siihen pisteeseen saakka, että koko maa on pian joku kolmannen maailman p-skaläjä; tai sitten he vain noudattavat uskollisesti jotain pahantahoista Coudenhove-Kalergisuunnitelmaa ja luulevat pääsevänsä itse pälkähästä. Oli miten oli niin Eurooppa on menettänyt järkensä ilmeisesti lopullisesti.
Itse kun olen ollut tässä lähikaupungissa vierailulla kesästä saakka niin kyllä on kaupunkikuva muuttunut aika äkisti täälläkin viime vuosina. Eilenkin vain pyörittelin päätäni paikallisen marketin edustalla, kun joka toinen ihmisoletettu oli joku mamu, ja nuoremman polven suomalaiset – etenkin naiset – näyttivät joltain variksenpelättimiltä ulkoiselta olemukseltaan. Pilalle on mennyt tämäkin maa!
An thou Europe may die, it’s death well rehearsed.

John Quiman

Hupaisaa kyllä tuon Kalergi-suunnitelman osalta on, että ajatuksen luonut Kalergi itse sanoi, että älkää tuoko Afrikasta osaamattomia, koska niistä tulee ongelmia. Tuokaa vain osaavia ja sopeutuvia.

Jälkipolvet ja poliitikot ovat kääntäneet sen nurinpäin ja keskittyvät osaamattomien ongelmantuojien rahtaamiseen. He tekevät sitä saattaakseen Euroopan epävakaaksi, rikkoakseen kansallisen yhteenkuuluvuuden tunteen ja saattaakseen Euroopan tilaan, jossa asukkaat antavat vallan ilomielin kelle vaan, joka lupaa turvallisuutta. Se turvallisuuden lupaajataho on sitten totalitarismin rakentava taho. On varmaan kytiksellä se porukka, joka lupaa, että sitten et omista mitään, mutta olet onnellinen.

Jos ei omista mitään, on täysin riippuvainen valtiovallasta, joka päättää mitä saat tehdä, mitä tarvitset, kuinka asut, mitä syöt jne. Siinä tilassa on vain valtion orja ilman mitään itsenäisyyttä. Monikohan kokisi sitten olevansa onnellinen?

Ne, jotka tuota suunnittelevat, haluavat valtaa ja riisua kansalaiset varallisuudesta sekä aseista, jotta valta olisi täydellinen. Itse he omistaisivat edelleen ja loisivat eliitin, joka on etuoikeutettu.

Viimeksi muokattu 15 tuntia sitten by John Quiman
Marko Kristian

Mitä väliä, pelkääjät voidaan laittaa vankilaan.

Uusimmat uutiset