Eurooppa Maahanmuutto Politiikka Talous

Raportti: 1,6 miljoonaa työtöntä maahanmuuttajaa aiheuttaa brittiläiselle veronmaksajalle 8,5 miljardin laskun vuosittain

Lampedusan siirtolaiskriisi syyskuu 2023. Kuvakaappaus: Telegram.

Lukema ei kata turvapaikanhakijoiden aiheuttamaa hintalappua.

Ennätykselliset 1 689 000 ulkomaalaista on työttömänä tai muuten ”taloudellisesti epäaktiivisia” Yhdistyneessä kuningaskunnassa, maahanmuuttovalvonnan keskuksen tilastojen mukaan.

Työttömille maahanmuuttajille maksettavat tuet myös tilastojen mukaan aiheuttavat veronmaksajille 8,5 miljardin punnan vuosittaisen laskun. Tämä lukema ei kuitenkaan kata turvapaikanhakijoiden ja ulkomaisten opiskelijoiden aiheuttamia kustannuksia, joten maahanmuuton hintalappu on todennäköisesti vielä paljon korkeampi.

Maahanmuuttovalvonnan keskuksen ohjaaja Robert Bates, oli sanonut Daily Mailin haastattelussa: ”Työväenpuolueen johtaman hallituksen puheista ’aukon paikkaamisesta’ valtion taloudessa vaikuttaisi puuttuvan kokonaan se ilmiselvä tosiasia, että maahanmuutto aiheuttaa taloudellista sekasortoa.”

Vanhuksiamme odottaa mahdollisesti tappava talvi, kun Keir Starmer leikkasi talvilämmitystuista, mutta samaan aikaan hän ei tee mitään työttömille maahanmuuttajille.”

Osa talvilämmitystukien leikkaamiseen osaa ottaneista hallituspoliitikoista itse lämmittävätkin asuntonsa veronmaksajien laskuun.

Reform UK -puolueen johtaja Nigel Farage olikin kommentoinut X:ssä työttömien maahanmuuttajien aiheuttamaa taloudellista vahinkoa sanoen:
”Taloudellisten argumenttien aika massamaahanmuuton puolesta on ohi.”

Lähde: Breitbart

9 Kommenttia
Uusin
Vanhin Äänestetyin
Palautteet
Näytä kaikki kommentit
Ilkka Manttari

Saksasta tuli hetkessä epädemokraattinen kun ”väärä” puolue voitti.. On tuo demokratia kummallista, sillä ei taida olla mitään yhteyttä kansalaisten äänestyskäyttäytymiseen tai suosioon.

Kääpä

Miettikääpäs sitä kun muslimit haluaa valloittaa euroopan ja hävittää valkoisen kansan kokonaan, että minkälainen on eurooppa jos nuo joskus onnistuu aikeissaan, voin veikata että avoin viemärikin on houkuttavavampi.

Peter Kreisler

Afrikasta voi katsoa mitä nuo moniosaajat saavat aikaan, ja Eurooppaan tulee noiden kehitysmaiden ongelmaporukka.

Taiwaz Vaeltaja

Maailman traditionalistit yhdistykää ja luokaa oikeasti parempi maailma erillisine kulttuurialueineen! Ei siihen tarvita muuta kuin asioiden oikean laidan valaisua ja hyvää tahtotilaa.

Kääpä

No, minne sen meinasit luoda, toiseen ulottuvuuteenko? Tällä telluksella ei ole paikkaa minne kyseisen oloista ”maailmaa” rakentamaan.

Taiwaz Vaeltaja

Taloudellisen taakan lisäksi nämä ovat valtava inhimillinen taakka, jotka aiheuttavat lukemattomia ongelmia tavalliselle kansalle. Kotiutus kaikille välittömästi, ei niillä mitään asiaa ole Eurooppaan suuremmassa mittakaavassa. Järkyttävää tämä toisen maailmansodan jälkeinen monikulttuurisuus-ihmiskoe; sen on aika tulla päätökseensä tai ihan kaikki ovat k-sessa ja tulee vielä suursota.
Ketä nyt joku yksittäinen musta tai arabi kiinnostaa siellä täällä, jos ne pysyvät aisoissa, mutta suuret massat muiden kulttuurien ja kansojen ihmisiä on sitä kuuluisaa h-lvettiin menoa hyvien intentioiden takia – eikä oikeastaan edes hyvien, vaan hyödyllisten idioottien takia joilla on edelleen ”unelma”.

Viimeksi muokattu 17 päivää sitten by Taiwaz Vaeltaja
Ilkka Manttari

Nigel Farage näki tuon jo aikaa sitten, niin toki moni Suomalaisistakin. Vihervasemmisto tuskin ymmärtää koskaan, niin hyvin on silmät sidottu totuudelta. Mitä sitä nyt mennä sekoittamaan hyvää harhaa. Politiikka on yksi harvoja alueita johon ei päde että ”sen lauluja laulat, kenen leipää syöt”

Peter Kreisler

Niin, vihervasemmisto ei asiaa ymmärrä, oletko muuten koskaan tavannut älykästä vihervassaria?

Ilkka Manttari

Olen tavannut, mielestäni, älykkäitä ihmisiä. Monia sellaisiakin jotka ovat kanssani täysin eri mieltä, perusteluista emme ole aina samaa mieltä. Kysymykseesi on vaikea vastata koska en ole vieläkään löytänyt älykkyyden määritelmää joka kattaisi sen kaikki ilmenemismuodot.

Viimeksi muokattu 16 päivää sitten by Ilkka Manttari

Uusimmat uutiset