Eurooppa Maahanmuutto Rikos

Saksa: Somalialainen maahanmuuttaja puukotti miestä kaulaan: ”Tapan teidät ja perheenne”

Kuva: Kuvakaappaus/Youtube.

Somalimiehellä on jo ennestään väkivaltatuomioita rekisterissään, mutta häntä ei ole koskaan karkotettu maasta.

Jälleen yksi ulkomaalaisen tekemä veitsihyökkäys, jossa somalialainen mies puukotti 46-vuotiasta miestä kaulaan supermarketin ulkopuolella Waltershausenin pikkukaupungissa. Paikalle saapui kolmekymmentä poliisia, jotka ottivat miehen kiinni.

Kello 17.30 välikohtaus alkoi siitä, että 27-vuotias somalimies yski tarkoituksellisesti satunnaisten asiakkaiden päälle ”Netto”-alennusmyymälässä. Sen jälkeen hän alkoi uhkailla heitä ja riidellä satunnaisesti eri asiakkaiden kanssa.

Kun 46-vuotias mies pyysi somalimiestä lopettamaan, somalimiehen väitetään uhanneen tappaa hänet. Tämän jälkeen uhri käski somalimiehen rauhoittua, jolloin tämä puukotti häntä kaulaan, kertoo Welt-lehti.

Uhri pystyi väistämään hyökkääjää, mikä esti uusien puukoniskujen syntymisen, ja muut lähellä olleet silminnäkijät puuttuivat asiaan pysäyttääkseen somalialaisen. Uhri pääsi pakenemaan lievin vammoin, vaikka hän sai puukoniskun kaulaansa.

Tapaus käynnisti suuren poliisioperaation, ja paikalle saapui 30 poliisia pidättämään päihtyneen somalimiehen. Häntä syytetään nyt tapon yrityksestä, väkivaltaisesta järjestyshäiriöstä ja uhkauksesta. Hänet tunnetaan myös aiemmista rikoksista ja hänellä on useita tuomioita rekisterissään.

”Syytetyn kerrotaan sanoneen uhrille ja muille ihmisille: ’Tapan teidät ja perheenne’. Sen jälkeen hänen kerrotaan puukottaneen uhria veitsellä kaulaan ja tietoisesti hyväksyneen tämän kuoleman”, sanoi syyttäjä.

Somalimiestä uhkaa 15 vuoden vankeusrangaistus.

Pikkukaupunki, joka sijaitsee 50 kilometriä Erfurtista länteen itäisessä Thüringenin osavaltiossa, on yksi Vaihtoehto Saksalle (AfD) -puolueen tukikohdista maassa. Äänestäjät valitsevat siellä sunnuntaina uuden osavaltion hallituksen, ja AfD:n odotetaan saavan vähintään 30 prosenttia äänistä.

Puukotusisku on jatkoa maahanmuuttajiin kohdistuneille veitsirikoksille, kuten Solingenin joukkopuukotukselle, jossa kuoli kolme saksalaista monimuotoisuusfestivaalilla viikko sitten. Ulkomaalaisten osuus maan väkivaltarikoksista on nyt ennätyksellisen suuri, käy ilmi hallituksen tilastoista vuodelta 2023.

Lähde: Remix News, Welt

Lue lisää aiheesta:

Saksa: Joukkopuukotus ”Moninaisuuden festivaaleilla”- ainakin kolme kuollut

Saksa: Turvapaikanhakija Issa al Hasan, 26, pidätettiin ”Moninaisuusfestivaalien” teurastuksen vuoksi

Mannheimin joukkopuukotus: Poliisin tappanut afganistanilainen islamisti asui maassa laittomasti ainakin 8 vuotta

Joukkopuukotus Saksassa: syyrialainen teini pidätetty

Saksa: Nigerialainen maahanmuuttaja sieppasi 9-vuotiaan pojan ja puukotti kahta poliisia – oikeus vapautti hänet heti

Veitsihyökkäys Saksassa: Poliisi ampui iranilaisen maahanmuuttajan

6 Kommenttia
Uusin
Vanhin Äänestetyin
Palautteet
Näytä kaikki kommentit
Marko Kristian

Vuosia sitten mua yritti somali puukottaa Kontulan ostarin kulmilla, en ilmottanut poliisille koska rankaisin ihan itse.

John Quiman

Paljonko somalista jäi jäljelle?

Poliisille ilmoittaminen ei juuri auta, ellei puukotettu vähintään joudu sairaalaan. Somali ei saisi mitään pienemmästä. Vain jos suostut kuolemaan, voisi somali saada vähän linnaa.

Viimeksi muokattu 18 päivää sitten by John Quiman
Marko Kristian

Joko syö blenderillä tai sitte sillä on kultahampaat.
Mutta joo sen olen oppinut että turha poliiseille mitään ilmotella.

Taiwaz Vaeltaja

Näitä traagisia ”yksittäistapauksia” sattunut vuosien varrella ihan pikkuisen liikaa. Jälleen kerran oli yksi tai useampi viattoman valkoisen elämä tuhoutua.
Tämänkin somalin leveän elämän ovat veronmaksajat todennäköisesti hyväntahtoisesti kustantaneet ja nyt hän on 15 vuotta vankilassa täyshoidossa edelleen saksalaisten maksamana. Ainoa oikea rangaistus olisi karkottaa tämä ihmisoletettu saman tien kotimaahansa, mutta perusteluna Saksaan jättämiselle käytetään varmaankin kuuluisaa kliseetä ”hänet tapetaan siellä (poliittisista syistä johtuen)”. Eiköhän se ole vielä tämän vuoden puolella jollain lomalla siellä.

Marko Kristian

Yhdenkään somalin ei pitäisi olla euroopassa, eikä varsinkaan minään turvapaikanhakijana.
Jo pelkästään se että ne lähettää lapsiaan somaliaan todistaa että turvapaikalle ei ole mitään perusteita.

Kääpä

Kiitä neuvostoliittoa siitä että tunki ensimmäiset somalit Suomeen, siitä se koko sonta liikkeelle lähti.

Uusimmat uutiset