Eurooppa Maahanmuutto Rikos

Poliisi tutkii rasistisia seinäkirjoituksia: ”Ei valkoisia”

Kuva: Kuvakaappaus/Youtube.

Poliisi tutkii Birminghamissa rasistisia graffiteja, joita on alkanut ilmestymään katukuvaan. Seinäkirjoituksissa lukee ”Ei valkoisia” (No whites) ja ”Valkoisia ei sallita” (No whites allowed), uutisoi The Telegraph -lehti.

Valkoisia syrjivillä seinäkirjoituksilla on tarkoitus tehostaa pelottelua ja häätää pois kaupungin valkoinen brittiväestö maahanmuuttajataustaisilta alueilta.

Rasistisia seinäkirjoituksia ilmestyi kolmeen paikkaan Alum Rockin kaupunginosassa viime viikolla.

Telegraphin haltuunsa saamasta valvontakameran kuvasta näkyy, kuinka huppupäinen hahmo lähestyy ensimmäistä paikkaa, alakoulun edustalla olevaa seinää, torstaina noin kello 01.20 aamulla.

Hän näyttää seuraavan tarkkaillaanko häntä, ja ruiskuttaa seinään ”Ei valkoisia” -iskulauseen, minkä jälkeen hän poistuu nopeasti.

Ei ole varmuutta siitä, että valvontakameran kuvaama henkilö olisi vastuussa muista herjauksista.

Vasta viime viikonloppuna Birminghamissa maahanmuuttajataustainen porukka puukotti vakavasti valkoista brittimiestä niskaan ja lisäksi kuvasi puukotuksen videolle. Poliisi otti neljä maahanmuuttajataustaista henkilöä kiinni, joita epäillään murhanyrityksestä.

Lähde: Telegraph

Lue lisää aiheesta:

Britannia: Lastenvaunuja työntävää miestä puukotettiin Birminghamissa – neljä henkilöä pidätetty epäiltynä murhanyrityksestä

Britannia: Kolme lasta kuoli ja 11 loukkaantui joukkopuukotuksessa Taylor Swift -teemaisessa lastenjuhlassa

Southportin lapsimurhien jälkeiset mielenosoitukset levisivät Lontooseen – maahanmuuttajien väkivaltaiset mellakat ja machete-hyökkäykset Southendissä

Britannian verinen viikko: pääministeri Keir Starmer tekee kaikkensa suojellakseen muslimeja – ”äärioikeiston roistot” saavat tuntea lain ankaran kouran

6 Kommenttia
Uusin
Vanhin Äänestetyin
Palautteet
Näytä kaikki kommentit
Kauko Aalto

Olen huomannut, että muslimi on sana, joka ei ole enää sallittu.

John Quiman

”Siirtolaiset” osoittavat kiitollisuuttaan yhteiskunnalle, joka on tarjonnut heille hyvät edut ja ilmaisen elämän. Vai olisivatkohan sittenkin valloittajia, jotka vaativat yhä lisää itselleen ja lopulta koko maan.

Niiden laskeminen maahan suurissa määrin on tarkoituksellista länsimaisten kansojen tuhoamista, jotta saataisiin epämääräinen ja levoton yhteiskunta, jossa kansallismieli ja yhtenäisyys tulee olemaan muisto vain. Sellainen yhteiskunta on helppo alistaa hyväksymään suvakkien diktatuuri, joka lupaa rauhaa, turvallisuutta ja kuria vastineeksi vapauksien menettämisestä.

Ilkka Manttari

Muutosta ei tule ennen kuin yksityiset ihmiset sen tekevät. Oikeuslaitokset Euroopassa eivät siihen kykene, ne on viritetty toimimaan aivan toisissa ympäristöissä, ei kehitysmaissa johon olemme vauhdilla vajoamassa. Heti kun nuo tulijat saavuttavat tietyn rajan alkaa tuo Napoleon-kompleksi. Kaikki muistavat rannalla Somalitytön joka on rakentanut Helsingin ja saa mielestään tehdä sille mitä haluaa. Sanovat että ihmiset ovat samanlaisia, epäilen, ainakin tuo röyhkeys erottaa eikä tuo älykkyydestäkään niin loistavaa kuvaa anna. Ei noilla siirtolaisilla ole enempää oikeuksia kuin kantaväestö heille antaa ja kyllä ne oikeudet sieltä hiljakseen lähtee kun ihmiset vähitellen alkavat ymmärtämään näiden kehitysmaalaisten ajatuksen juoksua.

John Quiman

Jossain matuiluun liittyvissä YK:n ohjeistuksissa lukee, että ”siirtolaisille” tulee antaa kantaväestöä paremmat edut ja sen sellaista mikä velvoittaa hyysäämiseen ja kantaväestön väheksyntään.

Ilkka Manttari

En tuosta tiennyt mutta on niin ristiriidassa järjen kanssa että eivät ihmiset tuota voi hyväksyä. Toisaalta näyttäähän se minkälaisten asioiden kanssa ”edustajamme” puuhastelevat. Taas yksi naula turhapäiden arkkuun. Voi siis kysyä miten nämä turhapäät parantavat valitsijoidensa elämän laatua.

Kääpä

Tuolla maassa ei kyllä valkoisista välitetä, voivat väittää tutkivansa, mutta totuus on että, nuo maansa pettäneet poliisit nauraa teetä litkien asemansa homokopissa.

Uusimmat uutiset