Eurooppa Politiikka

Todellista ”ilmastokapinointia”: Britit huijaavat päästökameroita muokatuilla rekisterikilvillä

Kuvituskuva. Kuva: Flickr.

Ilmastotyranniaan kyllästyneet kansalaiset tuottavat muokatuilla rekisterikilvillä miljoonia päästökameran väärinlukemista päivässä.

Britannialaiset kapinoivat hallituksensa ilmastotyranniaa vastaan ostamalla internetistä muokattuja rekisterikilpiä, joilla he huijaavat niin sanottujen Ulez-vyöhykkeiden liikennekameroita.

Ulra Low Emission Zone- (Ulez) vyöhykkeiksi nimetyillä alueilla valvovat automaattikamerat ottavat kuvan jokaisesta autosta, joka ei ole ennen alueella ajamistaan maksaneet ennalta matkansa tuottamien hiilidioksidipäästöjen laskua. Tästä tulee myöhemmin sakko postissa, niin kuin ylinopeutta mittaavilla kameroilla tehdään.

Noin 80-90 prosenttia väärinlukemisista tulee sävytetyistä rekisterikilvistä, joita automaattikamera ei osaa lukea.

Eräs brittiläinen verkkokauppa myy sävytettyjä rekisterikilpiä 18-28 punnan hintaan mutta muistuttaa: ”Ota huomioon, että sävytetty rekisterikilpi ei ole tiellä ajokelpoinen Yhdistyneissä Kuningaskunnissa.”

Ulez-kamerat ovat jo muutenkin nostattaneet kapinamielialaa ilmastotyranniaa vastaan briteissä, ja he ovatkin varastaneet ja vandalisoineet kameroita, niin paljon, että Lontoon pormestari palkkasi naamioituneita korstoja suojelemaan niitä.

Lähde: Daily Mail

Lue lisää aiheesta:

Lontoon muslimipormestari palkannut naamioituneita korstoja suojelemaan hiilidioksidipäästökameroitaan

 

7 Kommenttia
Uusin
Vanhin Äänestetyin
Palautteet
Näytä kaikki kommentit
Ismo Meinander

Kommunistinen tiedonantajien valvontayhteiskunta. Suomikin on jo suurin piirtein pahempi kuin USA ja Kiina yhteensä. Pohjois-koreassakin on vapaampaa kuin Suomessa tai EU:ssa.

Peter Kreisler

Kyllä Suomestakin löytyy kirkasta lakkaa, joka estää rekisterikilven kuvaamisen. Vain kuvasta on lakan olemassaolo mahdollista havaita, muuten se on lähes mahdotonta, vaikka lakkapintaa nimenomaisesti etsisi. Tämä vain vinkkinä jos vihervasemmisto alkaa vainoamaan.

Ilkka Manttari

Tästä taas näkee miten ihmiset joutuvat tuhlaamaan energiaansa tuollaiseen jonnin-joutavaan. Hallinnon tulisi helpottaa ihmisten elämää mutta eipä se taida toteutua enää ennen tämän ”sivilisaation” tuhoutumista. En minä ainakaan haluaisi maksaa palkkoja tuollaiselle vihervasemmistojoukolle joka toimii vastoin hyvän hallinnon periaatetta. Saattaahan se tosin olla että olen väärässä ja hallinnon perimmäinen tarkoitus onkin vaikeuttaa elämää. Vielä pieni esimerkki. Kaupasta voi kyllä tilata kotiinkuljetuksella elintarvikkeita mutta saunaolutta ja tupakkaa sieltä ei voi. Kai tuollaisestakin lainsäädännöstä joku sitten kokee ylemmyyttä. Itse kun olen liikuntarajoitteinen niin miten sitten tuo tasa-arvo, vai tullaanko sitten aikaan että siihen tarvitaan joku byrokraattien lupalappu. Liian pitkälle on liian pitkälle.

Viimeksi muokattu 2 kuukautta sitten by Ilkka Manttari
John Quiman

Onpa raaka peli kotiinkuljetuksissa. Suorastaan naurettavaa tekopyhyyttä.

Ilkka Manttari

Laki on laki. Tupakka ei minua koske mutta saunaolut olisi mukava joskus juoda ilman ennakkovarautumista..😊

John Quiman

Suurimmassa osassa maailmaa ja Eurooppaankin, saat tilata kotiinkuljetukseen väkevät viinat, viinit, oluet ja tupakatkin, mitä sorttia ikinä haluat. Suomessa riittää holhoajia.

Jonkun valopään mielestä tupakka ja olut muuttuvat vaarallisiksi, jos niitä ei itse hae kaupasta.

Viimeksi muokattu 2 kuukautta sitten by John Quiman
Ruoste Iskee

Jos haluaisin voisin tilata vaikka 50 litraa väkeviä ulkomailta suoraan ovelle eikä Suomi tekisi mitään sitä haitatakseen. Monta kertaa olen jo tehnyt tuota.